ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Φάρσα αποδείχθηκε το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Αποτέλεσμα εικόνας για δικαστηρια θεσσαλονικης
Λίγο μετά τις 08:30 σήμερα το πρωί, Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2016, άγνωστος τηλεφώνησε σε πολιτική εφημερίδα και προειδοποιούσε για τοποθέτηση βόμβας στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης. Αφού εκκενώθηκε και ερευνήθηκε εξονυχιστικά ο χώρος και αποδείχτηκαν αναληθείς οι πληροφορίες,  οι Αρχές επέτρεψαν τη συνέχεια της λειτουργίας των δικαστηρίων.

Αλόνησος, Σκόπελος, Κύμη , Αλιβέρι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω του χιονιά

Αποτέλεσμα εικόνας για αλοννησος με χιονι
Αλόνησος, Σκόπελος, Κύμη και Αλιβέρι κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ένεκα των κακών και επικίνδυνων καιρικών συνηθηκών. Στην Αλόνησο οι κάτοικοι δεν έχουν ρεύμα για τρίτη συνεχόμενη ημέρα σε ποσοστό 60%. Παράλληλα, το χιόνι ξεπερνά το ενάμισι μέτρο. Αποκλεισμένες και οι Οινούσες

Χαιρετισμός του Δημητρίου Π. Λυκούδη στην κοπή της βασιλόπιτας του Ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος (16/01/2017, στις 18:00)

Μετά από πρόσκληση του Ραδιοφωνικού σταθμού με τον οποίον και συνεργαζόμεθα, ο Δημήτριος Π. Λυκούδης θα απευθύνει χαιρετισμό (20΄), παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ.κ. Νεκταρίου, στις 16 Ιανουαρίου, Δευτέρα, στις 18:00, στην αίθουσα τελετών της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος, στο Ναύπλιο, κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του σταθμού. Η σύντομη τοποθέτησή του θα στραφεί γύρω από την ουσιαστική σημασία και σπουδαιότητα των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών μέσων στην προσπάθεια μετάδοσης του θείου μηνύματος. Εύχεσθε!