ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ξεκινά αύριο η δίκη για τον εμπρησμό της Marfin τον Μάιο του 2010!


     Μάιος 2010: η εμπρηστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου, στο περιθώριο της ψήφισης του πρώτου μνημονίου στα 2010, και η οποία στοίχισε τη ζωή σε τρεις υπαλλήλους της τράπεζας. Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους! Αύριο ζωντανεύουν οι μνήμες από την ημέρα εκείνη!




Πεδίο μάχης πάλι η Πατησίων τα ξημερώματα της Κυριακής!


     Στην περίπτωση του μακαριστού Γρηγόρη Γρηγορόπουλου, κινδύνευσα προσωπικά, γιατί τότε , σε συνδυασμό με το πρώτο μου μάστερ, δούλευα ως νυχτοφύλακας, ως δεύτερη δουλειά στην Αλεξάνδρας, στη συμβολή με τη Χαριλάου Τρικούπη. Λίγο ακόμη και θα μας έκαιγαν ζωντανούς!  Οι αντιδράσεις συνεχίζονται! Ξημερώματα της Κυριακής, στην περιοχή των Εξαρχείων, άγνωστοι επιτέθηκαν  με μολότοφ στις διμοιρίες των ΜΑΤ  που σταθμεύουν στη συμβολή των οδών Αβέρωφ και Πατησίων. 25 με 30 άτομα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς. Έγιναν  δύο συλλήψεις!

Στα 2050, η Ελλάδα θα είναι χώρα γερόντων...!


     Χώρα που θα ανήκει στους μεσήλικες και στους γέροντες θα είναι η Ελλάδα στα 2050. Για πρώτη φορά οι κάτοικοι της Ελλάδας μειώνονται από το 1951 και έπειτα. Σύμφωνα με έρευνα της εφημερίδας "Καθημερινή", το 2050, ο πληθυσμός της Ελλάδας θα είναι 8,3 έως 10 εκατομμύρια, δηλαδή μειωμένος κατά 800.000 έως 2,5 εκατομμύρια σε σχέση με σήμερα!

Ομιλία του Δημητρίου Π. Λυκούδη στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Αιτωλικό (02/10).


Ο Δημήτριος Π. Λυκούδης, την Κυριακή 02 Οκτωβρίου 2016, θα κηρύξει ορθόδοξα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αιτωλικού, σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:
Α. 09:45 - 10:00,  λίγο πριν το πέρας της Θείας Λειτουργίας με θέμα: "Επόμενοι τοις αγίοις Πατράσι",
Β. 10:30 - 11:30, στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού, πλησίον αυτού, με θέμα:"Ορθοπραξία, Συνοδοιπορία Θεού και ανθρώπου". Καλή αντάμωση!