ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

"...καί ούχ ευρέθη εν εμοί αδικία".

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονα χριστου ενθρονος
 "Εισάκουσον, Κύριε, δικαιοσύνης μου, πρόσχες τη δεήσει μου, ενώτισαι την προσευχήν μου ουκ εν χείλεσι δολίοις. 
   Εκ προσώπου σου το κρίμα μου εξέλθοι, οι οφθαλμοί μου ιδέτωσαν ευθύτητας.
  Εδοκίμασας την καρδίαν μου, επεσκέψω νυκτός, επύρωσάς με, και ούχ ευρέθη εν εμοί αδικία..."
Ψαλμ., 16.

Υποδοχή Ιερών Λειψάνων στον Ι.Ν. Αποστόλου Παύλου Κορίνθου

Αποτέλεσμα εικόνας για Ι. Ναού Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων "ΙΒ' Κορίνθου Παύλεια 2018", αύριο, Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, στις 20:00, θα υποδεχθεί ο Ιερός Καθεδρικός Ναός Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, Ιερά Λείψανα Αγίων, που φυλάσσονται σε Ναούς και Μονές της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου. Τα Ιερά Λείψανα τα οποία θα υποδεχθεί είναι των Αγίων Τιμίου Προδρόμου, Αποστόλου Ιάσωνος και Ακύλα, Ιερομαρτύρων Διονυσίου Αρεοπαγίτου και Βλασίου, Σωφρονίου Ιεροσολύμων και Μακαρίου Κορίνθου, Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου, Φωτεινής της Σαμαρείτιδος, Μαρτύρων Λεωνίδου και Οσίων Παταπίου, Υπομονής και Νίκωνος του Νέου. Επίσης, θα υποδεχθεί τις Ιερές Εικόνες της Παναγίας της Παραμυθίας και πάντων των εν Κορινθία Αγίων. 
Μετά την υποδοχή των Ιερών Λειψάνων και Εικόνων, θα πραγματοποιηθεί η ενθρόνιση του Ιερού Λειψάνου του Αποστόλου Παύλου και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί Ιερά Αγρυπνία.
Τα Ιερά Λείψανα και οι Ιερές Εικόνες θα εκτίθενται σε προσκύνηση από το βράδυ της Τετάρτης 20 Ιουνίου 2018, έως το βράδυ της Παρασκευής 29 Ιουνίου 2018. Ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοιχτός από τις 07:00 π.μ. έως αργά το βράδυ.

Δείτε επίσης:
Η Ιερά Εικόνα, το σκουφάκι και η ζώνη του Αγίου Ιωάννου του Ρώσσου στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λιανής Άμμου Χαλκίδος 
Ιερές Αγρυπνίες για την εβδομάδα 17.06-23.06.2018 εντός Αττικής
Πόσο «αθώα» είναι η δερματοστιξία (τατουάζ);