ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

"Ιδιωτική" Θεία Λειτουργία; - ΜΑΣ ΡΩΤΑΤΕ; ΑΠΑΝΤΑΜΕ (21), Τηλεόραση ΘΑΡΡΙ, Δημήτριος Λυκούδης

 

Η 21η τηλεοπτική εκπομπή στην τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, "ΜΑΣ ΡΩΤΑΤΕ; ΑΠΑΝΤΑΜΕ". Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Σάββατο 19:00​​​​​-20:00​​​​​ και σε Επανάληψη κάθε Κυριακή πρωί 11:00​​​​​ - 12:00​​​​​ από την τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ. Την εκπομπή παρουσιάζει ο θεολόγος κ. Δημήτριος Λυκούδης.

Δείτε το βίντεο εδώ!

Ο Αντίχριστος, Νεανικές Αναζητήσεις 103, Τηλεόραση ΘΑΡΡΙ, Δημήτριος Λυκούδης

"Ο Αντίχριστος", είναι το θέμα της 103ης εκπομπής ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, στην τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου. Την εκπομπή παρουσιάζει ο θεολόγος κ. Δημήτριος Λυκούδης. Η εκπομπή μεταδίδεται σε όλα τα Δωδεκάνησα κάθε Τρίτη 19:00​​​​​​​​​​ – 20:00​​​​​​​​​​ και σε επανάληψη, κάθε Τετάρτη 14:00​​​​​​​​​​ – 15:00​​​​​​​​​​.

Δείτε το βίντεο εδώ!

Να προσέξουμε, μη χάσουμε τον δρόμο! Του Δημητρίου Π. Λυκούδη στην εφημερίδα ΚΙΒΩΤΟΣ

 

Να προσέξουμε, μη χάσουμε τον δρόμο!

Του Δημητρίου Π. Λυκούδη,

Θεολόγου, Φιλολόγου, Ιστορικού

  Λέγουν και συμβουλεύουν οι άγιοι Πατέρες να προσέχουμε, να έχουμε εγρήγορση και νήψη, διότι ο εχθρός ούτε κοιμάται, ούτε διακόπτει την εχθρική του επιβουλή ένεκα σωματικής κοπώσεως (καθώς τα δαιμόνια είναι πνεύματα και δεν υπόκεινται σε ανθρώπινες ανάγκες), ούτε παύει, έστω προς στιγμήν, να μηχανεύεται άπειρους τρόπους για να οδηγήσει τον άνθρωπο και δη, τον πιστό χριστιανό, στην απελπισία και στον όλεθρο.