ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Βηματάρισσας στον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας

Αποτέλεσμα εικόνας για παναγια βηματαρισσα


Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018, στις 19:00, θα υποδεχθεί ο Ιερός Ναός Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας, την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Βηματάρισσας, και θα ακολουθήσουν οι Χαιρετισμοί της Παναγίας, και στις 21:00 θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία. Η Ιερά Εικόνα θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018.

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας του Κάστρου της Λέρου στον Ι.Ν. Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον ΧατζηκυριάκειουΤην Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018, στις 18:45, θα υποδεχθεί ο Ιερός Ναός Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον Χατζηκυριάκειου την Ιερά Εικόνα της Παναγίας του Κάστρου της Λέρου, και θα ακολουθήσουν οι Χαρετισμοί. Η Ιερά Εικόνα θα παραμείνει στον Ιερό Ναό, μέχρι την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, όπου θα λιτανευθεί κατά την περιφορά των εικόνων.

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Συληβριανής στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Πειραιώς

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονα Παναγίας Σηλυβριανής


Καθόλη τη διάρκεια της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, θα τίθεται σε προσκύνηση αντίγραφο της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Συληβριανής (η είκονα βρίσκεται στο κελί του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα), στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς. Κάθε Παρασκευή, θα ψάλλεται η Ακολουθία των Χαιρετισμών, ενώπιον της Ιεράς Εικόνος.