ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα: Πυρετώδεις προετοιμασίες.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
  Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την οργάνωση του επικείμενου συλλαλητηρίου στην Αθήνα, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, σχετικά με την αντίθεση της μεγαλύτερης μερίδος των Ελλήνων πολιτών στη Συμφωνία των Πρεσπών.
  Με συγκεκριμένη λίστα στο facebook οι διοργανωτές προσκαλούν κάθε Έλληνα πολίτη να εκφράσει έμπρακτα την αντίθεση και διαφωνία του στην ως άνω Συμφωνία.
  

Η συντριπτική ήττα της Μέι

Αποτέλεσμα εικόνας για συντριπτικη ηττα της μει
 Η πρωθυπουργός Μέι γνώρισε μια, χωρίς προηγούμενο, ήττα στην προσπάθειά της να εγκριθεί η συμφωνία που έκλεισε με την Ευρωπαϊκή Ένωση για το Brexit.
 Απόψε, Τετάρτη 16/01, τα μέλη της Βουλής των Κοινοτήτων θα τοποθετηθούν σχετικά με την πρόταση δυσπιστίας εναντίον της Κυβέρνησης της κ. Μέι.
  Σε περίπτωση που η κ. Μέι χάσει την αποψινή ψηφοφορία, αυτομάτως, είναι αναγκασμένη να παραιτηθεί και στο επόμενο διάστημα των δυο εβδομάδων τα κόμματα να σχηματίσουν Κυβέρνηση.

Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων

Αποτέλεσμα εικόνας για εληξε το απαγορευτικο
  Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων από το μεσημέρι της Τετάρτης, 16 Ιανουαρίου 2019. Μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών, τα πλοία φεύγουν κανονικά από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφίνας και του Λαυρίου.