ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Ήχησε για τελευταία φορά το διάσημο ρολόι Big Ben

Σχετική εικόνα
  Ήχησε σήμερα, Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017, για τελευταία φορά το διάσημο ρολόι Big Ben. Με τους δείκτες του ρολογιού να σταματούν στις δώδεκα το μεσημέρι, ξεκίνησαν οι διαδικασίες επισκευής και οι εργασίες, οι οποίες πρόκειται να διαρκέσουν τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Αντιδράσεις ως προς τη διάρκεια των επισκευών εξέφρασαν πολλοί βρετανοί βουλευτές, ακόμη και η ίδια Τερέζα Μέι, καθώς θεωρούν ότι πρέπει να επισπευσθούν οι διαδικασίες επισκευής του.

Συνεχίζεται η ένταση στις σχέσεις ΗΠΑ και Β. Κορέας

Αποτέλεσμα εικόνας για κοινες ασκησεις ηπα κορεας
   Με άνοιγμα φράγματος στα σύνορά της με τη Νότια Κορέα και την περίπτωση δημιουργίας πλημμύρας, απάντησε η Πιονγκγιάνγκ στις κοινές ασκήσεις ΗΠΑ - Ν.Κορέας, που ξεκίνησαν σήμερα πρώτη ημέρα στην κορεατική χερσόνησο. Η στρατιωτική άσκηση UFG διεξάγεται ανελλιπώς από το 1976. Βασίζεται, κατά κύριο λόγο, σε προσομοιώσεις μέσω υπολογιστών και δεν έχει επιθετικό χαρακτήρα, δήλωσαν αξιωματούχοι των ΗΠΑ. Σε αυτήν συμμετέχουν 17.500 στρατιώτες.

Άγιον Όρος - Χαρά Θεού (βίντεο ΕΡΤ3)

Σχετική εικόνα
Άγιον Όρος, Χαρά Θεού (βίντεο ΕΡΤ3).

Ανανέωση προγράμματος και νέες ζωντανές εκπομπές στο ΑΝΑΛΟΓΙΟ


   Έρχονται νέες ζωντανές εκπομπές στο 24ωρο ραδιόφωνο της συντροφιάς μας, στον 24ωρο διαδικτυακό μας ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΑΛΟΓΙΟ http://analogio.webnode.com/ Από τα μέσα του ερχόμενου μήνα, πρώτα ο Θεός, βάζουμε σε λειτουργία ένα νέο πρόγραμμα μετάδοσης και αρκετές ζωντανές εκπομπές νέων συνεργατών. Έως τότε, απολαύστε το πρόγραμμα του σταθμού μας που ήδη υπάρχει και αφήστε το μήνυμά σας στο chat των φίλων ακροατών μας http://analogio.webnode.com/chat/

Φωτογραφικό υλικό από την εισήγηση του Δημητρίου Π. Λυκούδη στο 22ο Συνέδριο Ορθοδόξου Ιεραποστολής, στην Αράχοβα Βοιωτίας, στις 18-20 Αυγούστου 2017

Αναρτώ μερικές φωτογραφίες από την εισήγησή μου στο 22ο Συνέδριο Ιεραποστολής στην Αράχοβα Βοιωτίας, στις 18-19-20 Αυγούστου 2017. Το Συνέδριο έλαβε χώρα στις Κατασκηνώσεις της Αγίας Ταβιθάς, στην Αράχοβα Βοιωτίας, υπό την πνευματική καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυθήρων και Αντικυθήρων κ.κ. Σεραφείμ και υπό την οργάνωση του Πανελληνίου Χριστιανικού Ομίλου Ορθοδόξου Ιεραποστολής. Η εισήγησή μου είχε ως τίτλο «Η συμβολή της Ποιμαντικής Ψυχολογίας στην Ιεραποστολική διακονία».
Εισηγήσεις είχαν οι:
- Αρχιμ. π. Χρυσόστομος Μαϊδώνης,
- κ. Κωνσταντίνος Κορναράκης, Αν. Καθηγητής του ΕΚΠΑ της Θεολογικής Σχολής,
- κα Μαρινἐλα Καπιδάκη, Ιατρός,
- Δημήτριος Λυκούδης,
- κα Σοφία Χατζή, συγγραφέας,
- Ιερομ. π. Λουκάς Γρηγοριάτης.