ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

"Ρούχα κάτω από την Αγία Τράπεζα; Πού ακούσθηκε;" - Λειτουργικά Ζητήματα 20, Δημ. Λυκούδης

 

Σύντομο βίντεο που αναφέρεται στην αχαρακτήριστη συνήθεια πολλών να δίνουμε ρούχα στον ιερέα, προκειμένου να τοποθετηθούν για ευλογία κάτω από την Αγία Τράπεζα. 

Επισκεφθείτε τις Εκδόσεις ΕΠΙΡΡΩΣΗ, εδώ: https://ekdoseisepirrosi.blogspot.com/ Παρόμοια ζητήματα θα βρείτε στο βιβλίο μας "Λειτουργικά Ζητήματα", τόμος Α', σε όλα τα χριστιανικά βιβλιοπωλεία, και εδώ: http://ekdoseisepirrosi.blogspot.com/...

Δείτε το βίντεο εδώ!

Άγιος Αρτέμων, Πρεσβύτερος Λαοδικείας (24/03) - ΜΥΡΙΠΝΟΑ ΑΝΘΗ 171, Δ. Λυκούδης

 

Στον Άγιο Αρτέμονα, Πρεσβύτερο Λαοδικείας (24/03) είναι αφιερωμένη η 171η ραδιοφωνική εκπομπή ΜΥΡΙΠΝΟΑ ΑΝΘΗ. Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει ο θεολόγος κ. Δημήτριος Λυκούδης. Δείτε άλλες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, στο κανάλι μας, εδώ: https://www.youtube.com/channel/UCxCk...

Δείτε το βίντεο εδώ!

Ο μακαριστός πατήρ Γεράσιμος Μενάγιας, μέρος β', ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ 44, Δ. Λυκούδης

 

Με θέμα "Ο μακαριστός π. Γεράσιμος Μενάγιας" μέρος β', προβάλλεται η 44η ραδιοφωνική εκπομπή ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ. Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει ο θεολόγος Δημήτριος Λυκούδης. 

Δείτε και άλλες εκπομπές στο κανάλι μας, εδώ: https://www.youtube.com/channel/UCxCk...

Δείτε εδώ το α' μέρος του αφιερώματος: https://www.youtube.com/watch?v=YOEFD...

Δείτε το βίντεο εδώ!

"Ένας καλός λόγος και όλα μεταμορφώνονται" - ΔΙΑΛΟΓΟΣ 103, Δ. Λυκούδης

 

Με τίτλο "Ένας καλός λόγος και όλα μεταμορφώνονται" προβάλλεται η 103η ραδιοφωνική εκπομπή ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ. Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει ο θεολόγος κ. Δημήτριος Λυκούδης.

Δείτε το βίντεο εδώ!

"Κοινωνούμε τους ετοιμοθάνατους αδελφούς μας;" - ΜΑΣ ΡΩΤΑΤΕ, ΑΠΑΝΤΑΜΕ (14), Τηλεόραση ΘΑΡΡΙ

 

Η 14η τηλεοπτική εκπομπή στην τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, "ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ". Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Σάββατο 19:00​​​​-20:00​​​​ και σε Επανάληψη κάθε Κυριακή πρωί 11:00​​​​ - 12:00​​​​ από την τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ. Την εκπομπή παρουσιάζει ο θεολόγος κ. Δημήτριος Λυκούδης.

Δείτε το βίντεο εδώ!

Ο "Πνευματισμός" - Νεανικές Αναζητήσεις 94 - Τηλεόραση ΘΑΡΡΙ, Δ. Λυκούδης

 

Ο "Πνευματισμός" είναι το θέμα της 94ης εκπομπής ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, στην τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου. Την εκπομπή παρουσιάζει ο θεολόγος κ. Δημήτριος Λυκούδης. Η εκπομπή μεταδίδεται σε όλα τα Δωδεκάνησα κάθε Τρίτη 19:00​​​ – 20:00​​​ και σε επανάληψη, κάθε Τετάρτη 14:00​​​ – 15:00​​​.

Δείτε το βίντεο εδώ!