ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Συνεχίζεται η προσπάθεια του Συλλόγου "Ο Όσιος Δαβίδ ο εν Ευβοία" για την ακάματη συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων

Αποτέλεσμα εικόνας για φαρμακα
Συνεχίζεται απρόσκοπτα η προσπάθεια του Συλλόγου μας  "Ο Όσιος Δαβίδ ο εν Ευβοία" για την ακάματη συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων.
Δείτε εδώ περισσότερα: http://syllogososiosdavid.blogspot.gr/2017/04/blog-post.html

Μη χάσετε αύριο, Τρίτη 04 Απριλίου, την εκπομπή μας ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ από την τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, αφιερωμένη στην Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα

 Αποτέλεσμα εικόνας για θαρρι
Μη χάσετε, αύριο, Τρίτη 04 Απριλίου 2017, την εκπομπή μας ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, από την τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, αφιερωμένη στην Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα (37). Η εκπομπή μεταδίδεται στις 20:00 κάθε Τρίτη και σε επανάληψη κάθε Τετάρτη 18:00 - 19:00.
Δείτε εδώ παλιότερες εκπομπές μας στο ΘΑΡΡΙ:

Ψαλτικά μελωδήματα και Ιεροί Ύμνοι της Μεγάλης Εβδομάδος στο διαδικτυακό μας ραδιόφωνο "Αναλόγιο"

Αποτέλεσμα εικόνας για κονσολες ραδιοφωνου
Στην προσπάθειά να επιδείξουμε τον ελάχιστο σεβασμό μας προς την ιερότητα και κατανυκτικότητα των ημερών, ενημερώνουμε τους φίλους ακροατές του 24ωρου διαδικτυακού μας ραδιοφωνικού σταθμού "Αναλόγιο" http://analogio.webnode.com/ ότι από σήμερα, Δευτέρα 03 Απριλίου έως και το βράδυ της Αναστάσεως, δεν θα ακούγονται τραγούδια από το ραδιόφωνό μας. Αντί αυτών, άλλωστε χαλαρωτική μουσική ακουγόταν, θα ακούγονται ψαλμικοί Ύμνοι της Μεγάλης Εβδομάδος και μουσικά ακούσματα των ημερών. Συντονιστείτε!

Φωτογραφικό υλικό από την ομιλία του Δημητρίου Π. Λυκούδη, την Κυριακή 02 Απριλίου 2017, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου (Νέας Ζωής), της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου


Κοινοποιώ φωτογραφικό υλικό από την ομιλία μου εχθές, Κυριακή 02 Απριλίου 2017, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ζωής, της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου, με θέμα "Λειτουργικοί Προβληματισμοί". Ακολούθησε παραγωγική συζήτηση και διάλογος. Όλος ιδιαιτέρως, θερμότατες ευχαριστίες στον εμπνευστή και ακάματο εργάτη του Χριστού, τον αγαπητό μου εν Χριστώ π. Θεόδωρο Σχοινά, τον και προϊστάμενο-εφημέριο του Ιερού Ναού. Έμεινα κατάπληκτος από το όλον έργο της διακονίας του και τις ποικίλες δραστηριότητες της ενορίας του.
Δείτε εδώ την ιστοσελίδα του Ιερού Ναού http://www.tropaioforos.gr/