ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: Γάμος "σοκ" στη Μαλαισία: άνδρας 41 χρόνων παντρεύτηκε 11 ετών παιδί!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για παιδικη πορνεια στην Μαλαισια
   Με τη συγκατάθεση των γονέων της (!!!) παντρεύτηκε το 11χρονο κοριτσάκι έναν 41χρονο άνδρα στη Μαλαισία. Το κορίτσι κατάγεται από την Ταϊλάνδη. Ο άνδρας, ο οποίος έχει ήδη κάνει δύο γάμους και έχει έξι παιδιά, ηλικίας 5-18, απέσπασε τη συγκατάθεση των γονέων της μικρής κοπέλας, με την προϋπόθεση ότι το κοριτσάκι θα παραμείνει με τους γονείς έως τα 16 του χρόνια. Οι γονείς του κοριτσιού είναι φτωχοί εργάτες ενώ ο "γαμπρός" πλούσιος έμπορος!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: Επίσκεψη Ερντογάν στο κατεχόμενο μέρος της Κύπρου

Αποτέλεσμα εικόνας για τεμενος στην κυπρο
   Δευτέρα 09 Ιουλίου 2018, ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν θα επισκεφθεί το κατεχόμενο μέρος της Κύπρου για να εγκαινιάσει το τέμενος Χάλα Σουλτάν, στην περιοχή Μία Μηλιά. Το τέμενος έχει έκταση 37χιλ. τετραγωνικά μέτρα, τέσσερις μιναρέδες και μπορούν να προσευχηθούν σε αυτό περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Από σήμερα, Δευτέρα 02 Ιουλίου 2018, μόνο από την μπροστινή πόρτα η είσοδος σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Αποτέλεσμα εικόνας για οασα
   Από σήμερα εφαρμόζεται το σχέδιο του ΟΑΣΑ για επιβίβαση των επιβατών σε λεωφορεία και τρόλεϊ από την μπροστινή πόρτα. Σκοπός του μέτρου είναι ο έλεγχος από τον οδηγό του οχήματος της ακύρωσης των εισιτηρίων των επιβατών, στο ηλεκτρονικό μηχάνημα του αμαξώματος. Σταδιακά, ως τονίζουν οι υπεύθυνοι του ΟΑΣΑ, το μέτρο θα επεκταθεί παντού το Φθινόπωρο. Αντιδρούν σε αυτό οι οδηγοί.

Φωτογραφικό υλικό από την προσκυνηματική εκδρομή του Συλλόγου μας στο Ι. Η. Προφήτου Ιωήλ στην Καλαμάτα (30/06/2018)