ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Ταύρου επί τη εορτή της Σύναξης της Παναγίας Ταυριώτισσας

Αποτέλεσμα εικόνας για παναγια ταυριωτισσα

Την Δευτέρα 31η Ιουλίου 2017 και την Τρίτη 1η Αυγούστου 2017 πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Ταύρου επί τη εορτή της Συνάξεως της Παναγίας Ταυριώτισσας, στον οποίο φυλάσσεται η Ιερά Εικόνα της Παναγίας εκ Μικράς Ασίας. Την Δευτέρα στις 19:00 θα ψαλλεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και την Τρίτη θα τελεσθεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Στις 21:00 το βράδυ της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος.

Πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Παναγίας Γιάτρισσας Τριπόλεως την Ανάμνηση Θαύματος της Υπεραγίας Θεοτόκου της Επωνομαζόμενης Γεροντίσσης και Πρόοδος του Τιμίου Σταυρού

Αποτέλεσμα εικόνας για παναγια γεροντισσα αγιο ορος

Την Δευτέρα 31η Ιουλίου και Τρίτη 1η Αυγούστου 2017, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Παναγίας Γιάτρισσας Τριπόλεως την Ανάμνηση Θαύματος της Υπεραγίας Θεοτόκου της επωνομαζόμενης Γεροντίσσης και Πρόοδος του Τιμίου Σταυρού, στον οποίο φυλάσσεται η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Γεροντίσσης. Την Δευτέρα στις 19:00 θα τελεστεί η ακολουθία του Αγιασμού και ύστερα Μέγα Πανηγυρικός Εσπερινός. Την Τρίτη στις 07:15 θα τελεστεί ο Όρθρος και η προσκύνηση μέρους του Τιμίου Σταυρού και στη συνέχεια Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.