ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Η Τιμία δεξιά Χείρ του Αγίου Χαραλάμπους στον Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους Πολυγώνου

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος χαραλαμπος

Πανηγυρικά θα τιμηθεί η μνήμη του Αγίου Χαραλάμπους στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Πολύγωνο εντός Πεδίον του Άρεως και θα διοργανώσει εορταστικές εκδηλώσεις από την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 έως την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019. Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, θα υποδεχθεί ο Ιερός Ναός την Τιμία δεξιά Χείρα του Αγίου Χαραλάμπους από την Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου Καλαβρύτων. Ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοιχτός από τις 07:00 έως τις 20:00 καθ'όλη τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων. Το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

Έρχεται θαλάσσια σύνδεση Ελλάδας - Κύπρου;

Αποτέλεσμα εικόνας για θαλασσια συνδεση ελλαδας κυπρου
  Έως το 2020 είναι πιθανή η θαλάσσια σύνδεση Ελλάδας και Κύπρου, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων του Υπουργείου Ναυτιλίας της Κύπρου.
  Η Υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου κ. Νατάσα Πιλίδη υποστήριξε ότι ελπίζει η γραμμή αυτή να αποκατασταθεί αυτό το καλοκαίρι ή το επόμενο!

26χρονος έπεσε στον Θερμαϊκό

Σχετική εικόνα
 Δευτἐρα βράδυ 28 Ιανουαρίου 2019 και ένας νέος 26 χρόνων έπεσε στα νερά του Θερμαϊκού, στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
  Ο νέος ανασύρθηκε και διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς" προκειμένου να υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις.
  Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.