ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Πανηγυρίζει το Ι.Π. Αγίας Ελέσας του Ι.Ν. Αγίας Σοφίας Πειραιώς επί τη μνήμη της Αγίας Ελέσας

Αποτέλεσμα εικόνας για αγια ελεσα 

Πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Ελέσας του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Πειραιώς επί τη μνήμη της Αγίας Ελέσας. Την Τρίτη 1η Αυγούστου 2017 το πρωί θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. 

Πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Υπαπαντής Κυρίου Ταμπουρίων τη εορτή της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων Αγίου Πρωτομάρτυρος Στεφάνου

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος πρωτομαρτυρας στεφανος


Την Τρίτη 1η Αυγούστου 2017 στις 18:30 θα ψαλλούν ο Πανηγυρικός Εσπερινός και η Παράκληση της Παναγίας στον Ι.Ν. Υπαπαντής Κυρίου Ταμπουρίων Πειραιώς που πανηγυρίζει την ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Πρωτομάρτυρος Στεφάνου. Στις 20:30 της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και στις 22:30 θα ψαλλεί η Παράκληση του Αγίου Στεφάνου. Την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017 θα τελεσθεί το πρωί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και στις 18:00 θα τελεσθούν ο Μέγας Εσπερινός και η Παράκληση της Θεοτόκου.

Επιτρέπεται να εισέρχονται τα άλογα ζώα εντός του Ιερού Ναού;

   Αποτέλεσμα εικόνας για σκυλος σε εκκλησια
   Είναι ένα επίκαιρο θέμα. Κυρίως, αφορά όσους αδελφούς μας αδυνατούν να εξυπηρετηθούν από μόνοι τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις η συνοδεία ενός μικρού άλογου ζώου, συνήθως τετράποδου και έμπιστου φίλου, είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη. Πόσο, όμως, επιτρεπτό είναι να εισέρχονται αυτά τα μικρά ή μεγαλύτερα ζωάκια εντός του Ιερού Ναού;

Η καθημερινή ζωή στη Γερμανία (βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για Γερμανια
Η καθημερινή ζωή στη Γερμανία (βίντεο).

Τούρκοι επιχείρησαν να υψώσουν την τουρκική σημαία στον Λευκό Πύργο

Σχετική εικόνα
   Έως εκεί φθάνει το θράσος και η εθνικιστική βλακεία και ανοησία κάποιων! Μια παρέα Τούρκων, σήμερα το πρωί, Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017, επιχείρησε με δόλιο τρόπο να ανέλθει στο υψηλότερο σημείο του Λευκού Πύργου, στη Θεσσαλονίκη, και να υψώσει την τουρκική σημαία! Προφανώς, ανήκει και αυτό σε μια ποταπή προσπάθεια πιθανής φωτογράφισης προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για επικοινωνιακούς, και μόνο, λόγους. Ένεκα, όμως, της παρατηρητικότητας και του θάρρους της συγγραφέως και δημοσιογράφου κ. Ράνιας Αγγελακούδη, ενημερώθηκαν οι αρχές ασφαλείας του Πύργου και το εν λόγω εγχείρημα των Τούρκων στέφθηκε από απόλυτη αποτυχία.