ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

"Διάλογος με τους νέους" [62]


 Η εκπομπή της εβδομάδας αναφέρεται στη στάση των Ιεροψαλτών επί του Ιερού Αναλογίου και στην εν γένει προετοιμασία τους.
 

Δύσκολες ώρες για τον πρώην βουλευτή κ. Αθανάσιο Πλεύρη

Αποτέλεσμα εικόνας για αθανασιος πλευρης
Κρίσιμη αλλά σταθερή είναι η κατάσταση του πρώην βουλευτή κ. Αθανασίου Πλεύρη, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών με συμπτώματα σήψης. Ο Θεός να δώσει να επιστρέψει υγιής γρήγορα στο σπίτι του.

Βομβιστική επίθεση στο Αφγανιστάν

Αποτέλεσμα εικόνας για καμπουλ
Ο απολογισμός είναι 4 νεκροί και 13 τραυματίες. Πρόκειται για την βομβιστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου, εχθές, στην Καμπούλ. Την ευθύνη ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, καθώς ο βομβιστής αυτοκτονίας ήταν άνθρωπός του.

Νύχτα τρόμου στον καταυλισμό της Σούδας, στη Χίο

Αποτέλεσμα εικόνας για καταυλισμός Σούδας στη Χιο
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, εχθές, μετανάστες από τον καταυλισμό της Σούδας, στη Χίο, έσπασαν κατάστημα με βεγγαλικά και πυροτεχνήματα και τα έριχναν στα γειτονικά σπίτια της περιοχής. Οι κάτοικοι απάντησαν με πετροπόλεμο. Το μεγαλύτερο μέρος του καταυλισμού παραδόθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε. Αυτοκίνητα έσπασαν, η νύχτα μεταποιήθηκε σε νύχτα τρόμου και η κατάσταση έμοιαζε ενεξέλεγκτη έως την επέμβαση εντός του καταυλισμού των ΜΑΤ. Οι Αστυνομικοί προχώρησαν σε αρκετές συλλήψεις.