ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Η Τίμια Κάρα της Αγίας Παρασκευής στον Ι.Ν. Υπαπαντής Πατρίδας Ημαθίας

Αποτέλεσμα εικόνας για αγια παρασκευη

Το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, ο Ιερός Ναός Υπαπαντής Πατρίδας στην Ημαθία θα υποδεχθεί την Τίμια Κάρα της Αγίας Παρασκευής από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους. Η Τίμια Κάρα της Αγίας θα φθάσει στις 18:00 και θα παραμείνει στον Ναό έως την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 στις 12:00. Καθημερινά θα τελούνται Ιερές Ακολουθίες και ο Ναός θα παραμείνει ανοιχτός από τις 07:30-23:00.

Νέο φιλορωσικό κόμμα στη Κύπρο;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΥΠΡΟΣ
   "Εγώ ο πολίτης" είναι, ως ακούγεται, ο τίτλος της αίτησης για εγγραφή νέου κόμματος στο Υπουργείο Εσωτερικών της Κύπρου. Δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για κίνηση Ρώσων εκατομμυριούχων, οι οποίοι βρίσκονται άμεσα ή έμμεσα πίσω από την κίνηση αυτή.

Συνάντηση με τον Πούτιν στη Ρωσία θα έχει ο Πρόεδρος της ΠΓΔΜ Ιβάνοφ

Αποτέλεσμα εικόνας για κρεμλινο
   Σύμφωνα με απόφαση του "Διεθνούς Ιδρύματος για την Ενότητα των Ορθοδόξων Λαών", ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ θα παρασημοφορηθεί με τον ύψιστο τίτλο της "Αυτού Αγιότητας Ορθοδόξου Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Αλεξίου", από τον ίδιο τον Προκαθήμενο της Ρωσικής Εκκλησίας. Την Τετάρτη θα συναντηθεί και με τον Πρόεδρο Πούτιν. Πλην όμως, δεν αναφέρεται σε τι ακριβώς συνίσταται αυτή του η προσπάθεια για την ενότητα της Ορθοδοξίας!!!

Νέα εκπομπή από την τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ

Αποτέλεσμα εικόνας για θεια λειτουργια
   Μη χάσετε σήμερα, Τρίτη 23 Μαΐου 2017, 20:00 - 21:00, από την τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, την εκπομπή μας ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ (42), αφιερωμένη στα πρόσωπα που διακονούν και στον τρόπο διακονίας τους εντός του Ιερού Ναού (Ιεροψάλτες, νεωκόροι, επίτροποι, φιλόπτωχο κ.ά.). Ζωντανά σε όλα τα Δωδεκάνησα, σε Χίο, Σάμο και Ικαρία. Όσοι δεν έχουν πρόσβαση στους τηλεοπτικούς δέκτες τους, πατούν εδώ: https://www.youtube.com/channel/UCxCkhgUTbNq98tLs1JHU1vg/videos
Η εκπομπή αναμεταδίδεται κάθε Τετάρτη 18:00 - 19:00.

Έκρηξη στο Μάντσεστερ. 19 νεκροί, πολλοί τραυματίες

Αποτέλεσμα εικόνας για μαντσεστερ επιθεση
   Ξημερώματα Τρίτης, 00:35 ώρα Ελλάδος (10:35 μ.μ. Αγγλίας) σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη στο Μάντσεστερ σε συναυλία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε. Οι αστυνομικές αρχές εικάζουν ότι πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα. 19 νεκροί και πάνω από 50 τραυματίες έως τώρα ο απολογισμός.