ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

"Νηστεία με υποκατάστατα τροφών; " - Λειτουργικά Ζητήματα 21, Δημήτριος Λυκούδης

 

Σύντομο βίντεο που αναφέρεται στην αχαρακτήριστη συνήθεια πολλών να νηστεύουν με υποκατάστατα τροφών, όπως τυρού, σόγια, γάλακτος κ.ά.

Δείτε το βίντεο εδώ!

Επισκεφθείτε τις Εκδόσεις ΕΠΙΡΡΩΣΗ, εδώ: https://ekdoseisepirrosi.blogspot.com/

Παρόμοια ζητήματα θα βρείτε στο βιβλίο μας "Λειτουργικά Ζητήματα", τόμος Α', σε όλα τα χριστιανικά βιβλιοπωλεία, και εδώ: http://ekdoseisepirrosi.blogspot.com/...

"Σταυροφόροι του Χριστού" - Νεανικές Αναζητήσεις 171, Δημήτριος Λυκούδης

 

Με θέμα "Σταυροφόροι του Χριστού" προβάλλεται η παρούσα ραδιοφωνική εκπομπή ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ (171). Την εκπομπή παρουσιάζει ο θεολόγος Δημήτριος Λυκούδης.

Δείτε το βίντεο εδώ!

Ούτε στον Παράδεισο μόνος μου - Διάλογος 104, Δημήτριος Λυκούδης

 

Με τίτλο "Ούτε στον Παράδεισο μόνος μου" προβάλλεται η 104η ραδιοφωνική εκπομπή ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ. Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει ο θεολόγος κ. Δημήτριος Λυκούδης.

Δείτε το βίντεο εδώ!

Να κοινωνούν οι συγγενείς του κεκοιμημένου, στο μνημόσυνό του; ΜΑΣ ΡΩΤΑΤΕ; ΑΠΑΝΤΑΜΕ (15),

 

Η 15η τηλεοπτική εκπομπή στην τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, "ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ". Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Σάββατο 19:00​​​​​-20:00​​​​​ και σε Επανάληψη κάθε Κυριακή πρωί 11:00​​​​​ - 12:00​​​​​ από την τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ. Την εκπομπή παρουσιάζει ο θεολόγος κ. Δημήτριος Λυκούδης.

Δείτε το βίντεο εδώ!

Όσιος Ιωάννης εν τω φρέατι" (30/03) - ΜΥΡΙΠΝΟΑ ΑΝΘΗ 172, Δημ. Λυκούδης

 

Στον Όσιο Ιωάννη τον εν τω φρέατι (30/03) είναι αφιερωμένη η 172η ραδιοφωνική εκπομπή ΜΥΡΙΠΝΟΑ ΑΝΘΗ. Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει ο θεολόγος κ. Δημήτριος Λυκούδης.

Δείτε το βίντεο εδώ!

"Πνευματική λιακάδα: το ακατάκριτον" - Παιδαγωγία 45, Δημ. Λυκούδης

 

Με θέμα "Πνευματική λιακάδα, το ακατάκριτον," προβάλλεται η 45η ραδιοφωνική εκπομπή ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ. Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει ο θεολόγος Δημήτριος Λυκούδης.

Δείτε το βίντεο εδώ!

Ο Παγανισμός - Νεανικές Αναζητήσεις 95, Τηλεόραση ΘΑΡΡΙ, Δημήτριος Λυκούδης

 

Ο "Παγανισμός" είναι το θέμα της 95ης εκπομπής ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, στην τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου. Την εκπομπή παρουσιάζει ο θεολόγος κ. Δημήτριος Λυκούδης. Η εκπομπή μεταδίδεται σε όλα τα Δωδεκάνησα κάθε Τρίτη 19:00​​​​ – 20:00​​​​ και σε επανάληψη, κάθε Τετάρτη 14:00​​​​ – 15:00​​​​.

Δείτε το βίντεο εδώ!