ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Τρίτη 13 Απριλίου 2021

"Εμφανίσεις της Κυρίας Θεοτόκου", Νεανικές Αναζητήσεις 98, Τηλεόραση ΘΑΡΡΙ, Δ. Λυκούδης

 

"Εμφανίσεις της Κυρίας Θεοτόκου", είναι το θέμα της 98ης εκπομπής ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, στην τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου. Την εκπομπή παρουσιάζει ο θεολόγος κ. Δημήτριος Λυκούδης. Η εκπομπή μεταδίδεται σε όλα τα Δωδεκάνησα κάθε Τρίτη 19:00​​​​​​​ – 20:00​​​​​​​ και σε επανάληψη, κάθε Τετάρτη 14:00​​​​​​​ – 15:00​​​​​​​.

Δείτε το βίντεο εδώ!

Θαυμαστά σημεία της Μεγαλόχαρης - ΜΑΣ ΡΩΤΑΤΕ; ΑΠΑΝΤΑΜΕ (17), Τηλεόραση ΘΑΡΡΙ, Δ. Λυκούδης

 

Η 17η τηλεοπτική εκπομπή στην τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, "ΜΑΣ ΡΩΤΑΤΕ; ΑΠΑΝΤΑΜΕ". Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Σάββατο 19:00​​​​​-20:00​​​​​ και σε Επανάληψη κάθε Κυριακή πρωί 11:00​​​​​ - 12:00​​​​​ από την τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ. Την εκπομπή παρουσιάζει ο θεολόγος κ. Δημήτριος Λυκούδης.

Δείτε το βίντεο εδώ!

Οσία Μαρία η Αιγυπτία, Κυριακή Ε' Νηστειών, Νεανικές Αναζητήσεις 173, Δ. Λυκούδης

 

Στην Οσία Μαρία την Αιγυπτία, την Κυριακή Ε' των Νηστειών, είναι αφιερωμένη η παρούσα ραδιοφωνική εκπομπή ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ (173). Την εκπομπή παρουσιάζει ο θεολόγος Δημήτριος Λυκούδης.

Δείτε το βίντεο εδώ!

Μη στενοχωριέσαι για όσα σου συμβαίνουν. Έτσι αγιαζόμαστε! - Διάλογος 106, Δ. Λυκούδης


Με τίτλο "Μη στενοχωριέσαι για όσα σου συμβαίνουν. Έτσι αγιαζόμαστε", προβάλλεται η 106η ραδιοφωνική εκπομπή ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ. Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει ο θεολόγος κ. Δημήτριος Λυκούδης.

Δείτε το βίντεο εδώ!

Η Αγία Θωμαΐς εκ της Αλεξανδρείας (14/10) - ΜΥΡΙΠΝΟΑ ΑΝΘΗ 174, Δ. Λυκούδης

 

Στην Αγία Θωμαΐδα εκ της Αλεξανδρείας (14/04) είναι αφιερωμένη η 174η ραδιοφωνική εκπομπή ΜΥΡΙΠΝΟΑ ΑΝΘΗ. Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει ο θεολόγος κ. Δημήτριος Λυκούδης.

Δείτε το βίντεο εδώ!

Ο Άγιος Πορφύριος διδάσκει την ευχή του Ιησού - Παιδαγωγία 47, Δ. Λυκούδης

 

Με θέμα "Ο Άγιος Πορφύριος διδάσκει την ευχή του Ιησού " προβάλλεται η 47η ραδιοφωνική εκπομπή ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ. Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει ο θεολόγος Δημήτριος Λυκούδης.

Δείτε το βίντεο εδώ!