ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Το Ιερό Λείψανο του Αγίου Γεωργίου εξ Ιωαννίνων στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Διλόφου Βάρης

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος γεωργιος εξ ιωαννινων



Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, στις 17:30, θα υποδεχθεί ο Ιερός Ναός Αγίων Αποστόλων Διλόφου Βάρης, το Ιερό Λείψανο του Αγίου Γεωργίου εξ Ιωαννίνων από την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων, το οποίο θα παραμείνει στο διηνεκές. Μετά την υποδοχή του Λειψάνου θα ακολουθήσει Πανηγυρικός Εσπερινός. Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, ημέρα όπου εορτάζεται η μνήμη του Αγίου, θα τελεσθεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στις 07:00. 

9 στους 10 Έλληνες διατηρούν λογαριασμό και είναι χρήστες του Facebook.

Αποτέλεσμα εικόνας για φεισμπουκ
  Οι Έλληνες συγκαταλέγονται στους πλέον ένθερμους χρήστες του Facebook, καθώς οι 9 στους δέκα διατηρούν λογαριασμό στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο.
  Στα υπόλοιπα δίκτυα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η παρουσία των χρηστών είναι περιορισμένη, σε σύγκριση πάντοτε με τη συμμετοχή και δράση τους στο Facebook.
  To 87,6% των χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποιούν το ως άνω δίκτυο, επίδοση που αποτελεί την έκτη υψηλότερη μεταξύ των άλλων χωρών της Ευρώπης. Την πρωτιά, ως είναι φυσικό, κατέχει η Ιρλανδία, μιας και είναι η χώρα που φιλοξενεί την ευρωπαϊκή έδρα του Facebook.
  Την έρευνα διεξήγαγε η εταιρεία Statcounter για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
   

Η τελετή Παράδοσης-Παραλαβής στο ΥΠΕΘΑ (15/01/2019)

Απεργία παραλύει τα αεροδρόμια της Γερμανίας

Αποτέλεσμα εικόνας για αεροπλανο σε γερμανια
  Τρίτη φορά τις τελευταίες δέκα ημέρες και πολλά αεροδρόμια της Γερμανίας υπολειτουργούν, ένεκα των απεργιακών κινητοποιήσεων του προσωπικού ασφαλείας σε αυτά.
  Μεταξύ των οκτώ αεροδρομίων της Γερμανίας και αυτό της Φρανκφούρτης. Οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν στάση εργασίας από 02:00 - 20:00 (τοπική ώρα) ζητώντας αύξηση στις οικονομικές τους απολαβές.
  Πολλές πτήσεις ακυρώθηκαν και άλλες τελούν σε μεγάλη καθυστέρηση.