ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Τα 10 ψηλότερα κτήρια στον κόσμο (βίντεο)

Σχετική εικόνα
Απολαύστε το εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=8CQqekqAHh4

Σε εξέλιξη οι γεωτρήσεις στην Κύπρο

Σχετική εικόνα
   Σε εξέλιξη βρίσκονται οι γεωτρήσεις στην Κύπρο και ειδικότερα, στο οικόπεδο 11 της Κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. Τόσο η Κυπριακή Κυβέρνηση όσο και η γαλλική εταιρεία TOTAL ξεκαθάρισαν ότι κανένα εμπόδιο δεν θα καταστεί ικανό για να εμποδίσει την εξέλιξη της εν λόγω γεώτρησης. Στην ευρύτερη περιοχή πλέουν πολεμικά σκάφη της Γαλλίας, του Ισραήλ και ένα αμερικανικό αεροπλανοφόρο με τη υποστήριξη συνοδευτικών πολεμικών σκαφών.  
   Η παρουσία μιας τουρκικής φρεγάτας στην περιοχή και άλλων τουρκικών πολεμικών σκαφὠν ευρύτερα, είναι αλήθεια, μόνο γελοιότητα δύναται να προσδώσει από την πλευρά των Τούρκων. Η Κυπριακή Κυβέρνηση έχει συνεχώς επικοινωνία με την πλατφόρμα, καθώς με ειδικά μέσα, παρακολουθεί on line όλες τις εξελίξεις όλο το 24ωρο, τόσο στην εν λόγω πλατφόρμα και στις γεωτρήσεις όσο και στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή.

Ε.Ε. και Βρετανία: Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για το Brexit

Αποτέλεσμα εικόνας για μεγαλη βρετανια
   Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για το Brexit και το διαζύγιο μεταξύ Ε.Ε. και Βρετανίας. Απώτερος στόχος και των δυο πλευρών είναι να διασφαλιστούν τα δικαιώματα όσων Ευρωπαίων πολιτών διαμένουν στη Βρετανία και, αντιστοίχως, όσων Βρετανών πολιτών βρίσκονται σε κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  Πολλοί βρετανοί διπλωμάτες δε, χαρακτηρίζουν ως "εξωφρενικά" τα ποσά που πιστώνονται στη Βρετανία και που η Ε.Ε. ζητάει να της καταβληθούν. Άμεσα, τις επόμενες ημέρες, θα ολοκληρωθούν οι διαβουλεύσεις μεταξύ των δυο φορέων και θα υπάρξει κοινή ενημέρωση των δυο πλευρών.

Μη χάσετε, αύριο Τρίτη 18 Ιουλίου 2017, την εκπομπή ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, από την τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, αφιερωμένη στην "Εκκοσμίκευση" (45Α')

Αποτέλεσμα εικόνας για θαρρι
   Μη χάσετε αύριο, Τρίτη 18 Ιουλίου 2017, την εκπομπή ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, από την τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, με θέμα την "Εκκοσμίκευση" (45) Α'. Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 20:00 και σε επανάληψη κάθε Τετάρτη στις 18:00.