ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

"Τριώδιο των ρόδων – Πεντηκοστάριο (B')" [5]

Ο Δημήτριος Π. Λυκούδης καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή "Λυχνοστάτης της τηλεόρασης "ΛΥΧΝΟΣ", συνομιλεί με τον θεοφιλέστατο επίσκοπο Κερνίτσης κ. Χρύσανθο με θέμα:"Τριώδιο των ρόδων – Πεντηκοστάριο" (Β' Μέρος).
 

Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό. Καμαρώνουμε τα παιδιά μας!

Αποτέλεσμα εικόνας για πολεμικο ναυτικο
Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό. Καμαρώνουμε τα παλικάρια μας!
Δείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=DjtgPJzbsbU

Αθρόα προσέλευση των πιστών για να προσκυνήσουν το ιερό σκήνωμα της Αγίας Ελένης

Αποτέλεσμα εικόνας για αγια ελενη προσελευση κοσμου
   Αθρόα προσέλευση των πιστών για να προσκυνήσουν μέρος του Ιερού Σκηνώματος της Αγίας Ισαποστόλου Ελένης και μέρος Τιμίου Ξύλου, παρατηρείται στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας, στον ομώνυμο δήμο της Αττικής. Το ιερό σκήνωμα έφθασε στη Χώρα μας για πρώτη φορά από τη Βενετία στις 15 Μαΐου. Καθημερινά πάνω από 10.000 πιστοί προσέρχονται για να προσκυνήσουν την Αγία Ισαπόστολο Ελένη και να προσευχηθούν. Εισέτι, πολλές ενορίες από όλη την Αττική, ακόμη και από όλη την Επικράτεια, προγραμματίζουν και οργανώνουν καθημερινά Προσκυνηματικές εκδρομές για να έλθουν και να προσκυνήσουν τη Χάρη της. Συγκίνηση προκαλεί η παρουσία των νέων!
ΥΓ.ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΟΣ: Η Αγία κοιμήθηκε στα 328 μ.Χ. σε ηλικία 80 ετών. Αγία του Θεού πρέσβευε υπέρ ημών των αναξίων δούλων σου.

Απόψε ζωντανά, στις 21:30, συνδεόμαστε με το ΑΝΑΛΟΓΙΟ για να ακούσουμε τις εκπομπές ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ και 22:00 ΚΑΤΑ ΑΙΡΕΣΕΩΝ!

Φωτογραφία του Δημήτριος Π. Λυκούδης.      Απόψε, Πέμπτη 08 Ιουνίου, συνδεόμαστε στις 21:30 με τον διαδικτυακό μας ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΑΛΟΓΙΟ http://analogio.webnode.com/ για να ακούσουμε ζωντανά τις εκπομπές ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (15) και στις 22:00 ΚΑΤΑ ΑΙΡΕΣΕΩΝ (5) όπου αναιρούμε τις πλάνες των μαρτύρων του Ιεχωβά ή Χιλιαστών. Καλή σας ακρόαση!

Ένταση μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν

Αποτέλεσμα εικόνας για ηπα τεχερανη
   Ένταση μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν μετά τη διπλή τρομοκρατική επίθεση στην Τεχεράνη. Οι ΗΠΑ κατηγορούν ευθέως την Τεχεράνη ότι υποστηρίζει την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος και το Ιράν απαντά με αυστηρό και "απεχθή" τρόπο...!

Κατατέθηκαν 10.665 αιτήσεις για θέσεις διευθυντών σε 7.062 σχολεία!

Αποτέλεσμα εικόνας για ιτησεις διευθυντων
   Ψοφάμε όλοι για διευθυντές! Όλοι προϊστάμενοι, ως συνηθίζω να λέγω. Κατατέθηκαν 5.064 αιτήσεις για θέσεις διευθυντών σε 3.656 σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και αντίστοιχα, 5.601 αιτήσεις για 3.406 σχολεία στη Δευτεροβάθμια. Όλοι διευθυντές βρε παιδιά; Όλοι;