ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

"Ο Όσιος Συμεών ο Θαυμαστορείτης". (24 Μαΐου)

 
Ραδιοφωνική εκπομπή, διάρκειας 30', αφιερωμένη στον Όσιο Συμεών τον Θαυμαστορείτη ή το Νέο Στυλίτη".
Εορτάζει στις 24 Μαΐου εκάστου έτους.

Μπαλκόνια δίπλα στη θάλασσα (φωτογραφίες)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Διπλωματική ένταση ανάμεσα σε ΗΠΑ και Τουρκία

Αποτέλεσμα εικόνας για αμερικανικη πρεσβεια στΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
   Μετά την καταδίκη και γενική κατακραυγή πολλών Γερουσιαστών και μεγάλης μερίδος των ΜΜΕ των ΗΠΑ, εκλήθη ο Τούρκος Πρέσβης στην Ουάσιγκτον να δώσει εξηγήσεις για όσα άτοπα προκάλεσαν οι "νταήδες" του Τούρκου Προέδρου, κατά την τελευταία επίσκεψή του στις ΗΠΑ. Στον αντίποδα -  άκουσον άκουσον! - οι τουρκικές αρχές κάλεσαν σήμερα τον Αμερικανό πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Άγκυρα να δώσει εξηγήσεις για την ανάρμοστη συμπεριφορά των αμερικανικών αρχών επί των ανδρών της ασφαλείας του Τούρκου Προέδρου.

ΥΓ.Υπομνήματος: Εκεί δηλαδή που μας χρωστούσαν, μάς πήραν και το βόδι...!

Σκονισμένες Ψυχές (βίντεο)

Βυθός (βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για βυθος
Συγκλονιστικό βίντεο:

Συσχετισμός δυνάμεων Ελλάδας - Τουρκίας από τον καθηγητή κ. Κ. Γρίβα (βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνικεσ ενοπλες δυναμεις
   Συσχετισμός δυνάμεων Ελλάδας - Τουρκίας (βίντεο) από τον καθηγητή κ. Κ. Γρίβα
Δείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=H9ko6So53KI

Δύο νέοι ορειβάτες νεκροί στο Έβερεστ

Αποτέλεσμα εικόνας για εβερεστ
   Δύο νέοι ορειβάτες νεκροί  στην προσπάθειά τους να ανέβουν στην υψηλότερη κορυφή του κόσμου (άλλοι τρεις νεκροί μέσα στον τρέχοντα μήνα). Πρόκειται για έναν 54 Αυστραλό και έναν 48 Σλοβάκο. Έλλειψη κανόνων και μέτρων ασφαλείας; Ανθρώπινα λάθη; Όλα μαζί;

Νέα κλοπή ιατρικού εξοπλισμού, αυτή τη φορά στη Λαμία

Αποτέλεσμα εικόνας για νοσοκομειο λαμιας
   Τέσσερα διαγνωστικά μηχανήματα, δυο βροχγοσκόπια και δυο κολονοσκόπια, αξίας 100.000 ευρώ, εκλάπησαν από το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Ο Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Κωνσταντινούπολη

Αποτέλεσμα εικόνας για παυλοπουλος στον βαρθολομαιο
    Ο κ. Παυλόπουλος βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη μετά από πρόσκληση του Τούρκου ομόλογό του, προκειμένου να παραστεί στη σύνοδο κορυφής για τον εορτασμό των 25 ετών από την ίδρυση του Οργανισμού Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου.
   Λίγο πριν, ο Έλληνας Πρόεδρος, μετά την επίσκεψη και συνάντησή του με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο, ζήτησε από τις τουρκικές αρχές την άδεια για την επαναλειτουργία της Σχολής της Χάλκης.
(η φώτο είναι από επίσκεψη του κ.κ. Βαρθολομαίου στο Πρεδρικό Μέγαρο)

Έκλεψαν ιατρικό εξοπλισμό από Νοσοκομείο του Βόλου

Αποτέλεσμα εικόνας για αχιλλοπουλειο
   Μετά τον "Άγιο Σάββα" στην Αθήνα, σειρά είχε το Νοσοκομείο "Αχιλλοπούλειο" στο Βόλο. Το μεσημέρι της Κυριακής εκλάπη ιατρικός εξοπλισμός αξίας 30.000 ευρώ. Κύριε ελέησον!!!

Ισραήλ: εγκρίνει παραχωρήσεις προς τους Παλαιστίνιους λίγο πριν την άφιξη του Αμερικανού Προέδρου

Αποτέλεσμα εικόνας για ισραηλ
   Λίγο πριν την άφιξη του Αμερικανού Προέδρου στο Ισραήλ, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου παραχωρεί οικονομικά δικαιώματα στους Παλαιστίνιους. Ο Τραμπ θα αφιχθεί σήμερα Δευτέρα 22 Μαΐου στο Ισραήλ και θα συναντηθεί με τον Νετανιάχου και αύριο, στη Δυτική Όχθη, θα συναντηθεί με τον παλαιστίνιο Πρόεδρο Μαχμνούντ Αμπάς.

Βίκος: Μεγαλώνει την επιχείρησή της

Αποτέλεσμα εικόνας για βικος
   Πρόσφατα η Βίκος εξαγόρασε το 70% της Νατούρα Εμφιαλωτική, η οποία διαθέτει στην αγορά το φυσικό μεταλλικό νερό "Υάς" και το επιτραπέζιο νερό "Ίρις". Στόχος της εταιρείας είναι τα αμέσως επόμενα χρόνια να αγοράσει το 100% της επιχείρησης Νατούρα. Το 2016 έκλεισε για την εταιρεία Βίκος με τζίρο 67,5 εκατ. ευρώ.

Τα θέματα των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών μας κατά την τρέχουσα εβδομάδα (22/05 - 28/05/2017)


Σας παρουσιάζω τα θέματα των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών μας κατά την τρέχουσα εβδομάδα.΄Πρώτα ο Θεός, τις επόμενες ημέρες, θα κοινοποιήσουμε δύο νέες συνεργασίες με δύο νέους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ιερών Μητροπόλεων (Μακεδονίας και Κεντρικής Ελλάδας). Καλό μήνα να έχουμε, καλό φωτισμό!

1.ΠΥΡΓΟΙ ΑΚΑΘΑΙΡΕΤΟΙ (13), τηλεοπτική εκπομπή στην τηλεόραση ΛΥΧΝΟΣ, της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, η οποία μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 19:00. Η εκπομπή αυτής της εβδομάδας είναι αφιερωμένη στον  Όσιο Νικήτα τον Στυλίτη (24/05), διάρκειας 30'.
2. ΜΥΡΙΠΝΟΑ ΑΝΘΗ (124), ραδιοφωνική εκπομπή, διάρκειας 30'. Αυτή την εβδομάδα αφιερωμένη στον Όσιο Συμεών τον Στυλίτη και θαυματουργό (24/05).
3. ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ (42), τηλεοπτική εκπομπή από την τηλεόραση ΘΑΡΡΙ, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, διάρκειας 50'. Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Τρίτη 20:00 - 21:00 και κάθε Τετάρτη 18:00 - 19:00. Αυτή την εβδομάδα αφιερωμένη στα πρόσωπα που διακονούν στον Ιερό Ναό.
4. ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ (76), ραδιοφωνική εκπομπή με ερωταπαντήσεις επί νεανικών, και όχι μόνο, θεμάτων, διάρκειας 50'.
5. ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (13), ραδιοφωνική εκπομπή από τον 24ωρο διαδικτυακό μας σταθμό "Αναλόγιο" http://analogio.webnode.com/ διάρκειας 30'. Αυτή την εβδομάδα την Τετάρτη 24/05, στις 21:00. Σε αυτή την εκπομπή, πρώτα ο Θεός, μεταξύ άλλων, θα διαβάσουμε  αδημοσίευτο κείμενο της φίλης και συνεργάτιδος του σταθμού μας δίδας Ελπίδας Τζίβας.
6. ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ (125), ραδιοφωνική εκπομπή με εκλεκτούς προσκεκλημένους κατά διαστήματα. Συζητάμε νεανικά θέματα και θέματα Πίστεως, διάρκειας 50'. Αυτή την εβδομάδα αφιερωμένη στο ζήτημα της "Συνήθειας"
7. ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ (29), ραδιοφωνική εκπομπή που αναφέρεται σε εκπαιδευτικούς και γονείς, διάρκειας 40'.
8. ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ - 3  (ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ). Κάθε Τετάρτη, 21:30, από τον διαδικτυακό μας ραδιοφωνικό σταθμό "Αναλόγιο"http://analogio.webnode.com/ Στην εκπομπή αυτή, με σεμιναριακό τρόπο θα αναφερόμαστε στις πλάνες αιρετικών και θα τις αντιπροβάλουμε στην Ορθόδοξη Πίστη μας. Ξεκινάμε με σειρά εκπομπών κατά των Χιλιαστών (μαρτύρων του Ιεχωβά)



-Δείτε εδώ πότε και που μπορείτε να ακούσετε τις εκπομπές μας:http://dimitrislikoudis.blogspot.gr/p/blog-page_11.html
- Επισκεφθείτε το Ιστολόγιό μας ΚΗΡΥΚΑΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ, το οποίο περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών μας: