ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Ζήτω η Ελλάς! Ζήτω η Μακεδονία!


Αποτέλεσμα εικόνας για ελλας μακεδονια
    Ποιος να σας το έλεγε ένδοξοι Παύλε Μελά και Ίωνα Δραγούμη, Γεώργιε Περήφανε και Γεώργιε Πεντζίκη, Ζαχαρία Παπαδά και Νικόλαε Νταβέλη, Κωνσταντίνε Ντόγρα και Κωνσταντίνε Οικονόμου, Χαράλαμπε Μπουφίδη και Σταύρε Καζαντζή, Αθανάσιε Μινόπουλε και Αριστείδη Μαργαρίτη, Παναγιώτη Λαζόπουλε και Παύλε Κύρου, Στέργιε και Ηλία Κουντουρά και Γεώργιε Λεπιντάτο, Γεώργιε Κολίτση και Λουκά Κόκκινε, Γεώργιε Κακουλίδη και Πέτρε Ιωαννίδη, Βασίλειε Θωμόπουλε και Αντώνιε Ζώη, Περικλή Δράκο και Γρηγόριε Ευθυμίου, Χρυσέ Δούκη και Γεώργιε Δικώνυμε, Ιωάννη Δεμέστιχα και Παναγιώτη Δαγκλή, Παύλε Γύπαρη και Στέργιε Γκούτα, Στέφανε Γρηγορίου και Άνθιμε Γιοβανόπουλε, Αλέξανδρε Γεωργιάδη και Δημήτριε Γαλάνη, Λαμπρινέ Βρανά και Ζήση Βράκα, Λάζαρε Βαρζή και Κωνσταντίνε Γκολογκίνα, Καπετάν Άγρα και Γεώργιε Αλεξόπουλε, Λάζαρε Αποστολίδη και Θωμά Ακριβόπουλε...............!
   Ποιος να σας το έλεγε ένδοξοι ήρωες της Μάνας και Πατρίδας Γης πως, σήμερα, στα 2018 στις απαρχές, ναι, εβγήκαμε στους δρόμους για όσα εσείς μας παραδώσετε ελεύθερα με το τίμιο αίμα Σας!!!

Απόψε στις 22:00, η Αλίσια Μαστροθανάση στο ΑΝΑΛΟΓΙΟ

 Σχετική εικόνα
   Απόψε, Παρασκευή 02 Φεβρουαρίου, η Κοινωνική Λειτουργός Αλίσια Μαστροθανάση παρουσιάζει την εκπομπή "Συντροφιά με τους Αγίους" και εξιστορεί την αγιασμένη μορφή του Αγίου Γεωργίου του εξ Ιωαννίνων (3η εκπομπή).


Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος γεωργιος ιωαννινων

Κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες το πρώτο φύλλο της έντυπης εφημερίδας του Συλλόγου μας με τίτλο "Τα Νέα του Συλλόγου μας"

Τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Αγίου Ταρσιζίου στον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Ραγκαβά

Image result for αγιος ταρσιζιοσ


Πανηγυρικά θα τιμηθεί η μνήμη του Αγίου Ταρσιζίου στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Ραγκαβά. Την ημέρα της εορτής του, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα τεθεί σε προσκύνηση τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Αγίου, το οποίο φυλάσσεται στον Ιερό Ναό. Το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018
18:00 Πανηγυρικός Εσπερινός

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018
08:00 Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία του Αγίου Μάρκου

"Λειτουργική Αγωγή" - Πύργοι Ακαθαίρετοι (37)

   Στο θέμα της Λειτουργικής Αγωγής είναι αφιερωμένη η υπ᾿αριθμόν 37 τηλεοπτική εκπομπή "Πύργοι Ακαθαίρετοι", του Δημητρίου Π. Λυκούδη, στην τηλεόραση του ΛΥΧΝΟΥ, της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών. Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Τετάρτη 19:00 - 19:30.