ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Αντίθετες απόψεις στο Υπουργικό Συμβούλιο της Βρετανίας

Αποτέλεσμα εικόνας για λονδινο
   Πολλοί είναι εκείνοι οι Υπουργοί, στο Υπουργικό Συμβούλιο της Βρετανίας, που πιέζουν την Τερέζα Μέι να υποκύψει στην αύξηση του ανώτατου ορίου στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων. Στον αντίποδα, η ίδια η Μέι, ως δηλώνει εκπρόσωπός της, δήλωσε ότι σε μια τέτοια περίπτωση, η Βρετανία μπορεί να είναι η επόμενη Ελλάδα. Μεταξύ των σθεναρών υποστηρικτών της πρωθυπουργού είναι ο Υπουργός Οικονομικών Phillip Hammond.

Τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Βλασίου του εν Σκλαβένοις στον Ι.Ν. Αγίου Νείλου Καλλιπόλεως Πειραιά

Αποτέλεσμα εικόνας για άγιος βλάσιος ο εν σκλαβαίνοις

Με αφορμή τη μνήμη του Αγίου Βλασίου του εν Σκλαβένοις την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 θα τεθούν σε προσκύνηση τα Ιερά Λείψανα του Αγίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νείλου Καλλιπόλεως Πειραιά έως την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017. Την Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 19:00 θα ψαλεί Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός και ύστερα, στις 20:00 θα τελεσθεί η Ιερά Παράκληση. Το πρωί της Παρασκευής 7 Ιουλίου θα τελεστεί Μέγα πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ενώ στις 18:30 θα ψαλούν ο μεθεόρτιος εσπερινός και η Ακολουθία του Μικρού Αγιασμού στον Άγιο.

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Γαλακτοτροφούσας στον Ι.Ν. Αναλήψεως Κυρίου Νέου Κόσμου

Αποτέλεσμα εικόνας για παναγια η γαλακτοτροφουσα

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017 στις 19:00 θα υποδεχθεί ο Ιερός Ναός Αναλήψεως Κυρίου Νέου Κόσμου την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Γαλακτοτροφούσης από την Ιερά Μονή Χιλανδαρίου Αγίου Όρους. Η Ιερά Εικόνα θα παραμείνει στον Ιερό Ναό μέχρι την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017 στις 21:00. Καθημερινά θα τελούνται Ιερές Ακολουθίες.