ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: 10 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δολοφονία του μικρού Γρηγορόπουλου

Αποτέλεσμα εικόνας για δεκα χρονια απο τη δολοφονια του γρηγοροπουλου

   Σε φρούριο έχει μεταμορφωθεί η Αθήνα από τις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς σήμερα, Πέμπτη 06 Δεκεμβρίου 2018, συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τη δολοφονία του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
  Στις 12 το μεσημέρι σήμερα, μαθητές και φοιτητές θα συγκεντρωθούν στα Προπύλαια, ενώ στις 18:00, επίσης στα Προπύλαια, είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση διαφόρων ομάδων του αντιεξουσιαστικού τόξου.
   Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έχει επιστρατεύσει πάνω από 2.500 αστυνομικούς, σε κάθε μορφή της διεύθυνσης αστυνομικών επιχειρήσεων, αλλά θα υπάρχουν και πολλοί αστυνομικοί με πολιτικά.
   Ευχή όλων μας να υπάρξει ειρηνική κα, κυρίως, άξια σεβασμού στην ιερή μνήμη του μικρού Αλέξανδρου, πορεία και διαμαρτυρία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: Συνεχίζει η Β. Κορέα την πυραυλική της δραστηριότητα;

Αποτέλεσμα εικόνας για βορεια κορεα

   Δορυφόροι κατέγραψαν έντονη δραστηριότητα της Β. Κορέας σε πυραυλική της βάση. Η Β. Κορέας έχει επεκτείνει μια μεγάλη βάση βαλλιστικών πυραύλων στην ορεινή ενδοχώρα της και, σύμφωνα πάντα με ανεπίσημες πληροφορίες, έχει κατασκευάσει μια νέα εγκατάσταση πυραύλων, σε άγνωστο έως τώρα σημείο. 
   Μένει να δούμε αν η από κοινού συνέντευξη του Τράμπ και του Κιμ Γιονγκ Ουν, τον περασμένο Ιούνιο στη Σιγκαπούρη, όταν δεσμεύτηκαν για την αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου, τηρηθεί και στην πράξη. 

Νέα φιλανθρωπική δραστηριότητα του Συλλόγου "Ο ΟΣΙΟΣ ΔΑΒΙΔ Ο ΕΝ ΕΥΒΟΙΑ"

Εόρτια Αγίου Ελευθερίου 2018 στον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών

Σχετική εικόνα

Επ'ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ελευθερίου, θα πραγματοποιηθεί 13ήμερο λατρευτικών εκδηλώσεων στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών. Κατά τη διάρκεια των λατρευτικών εκδηλώσεων θα τίθεται σε προσκύνηση τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Αγίου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου που φυλάσσεται στον Ναό. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή και ενθρόνιση της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Κοσμοσώτειρας στον Ιερό Ναό. Τέλος, την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018, στις 21:30, κατά τη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας, θα τεθεί σε προσκύνηση τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Αγίου Αμφιλοχίου εν Πάτμω. Το πρόγραμμα θα έχει ως εξής: