ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

"Οσία Ευδοκία" - Πύργοι Ακαθαίρετοι [1]

«Μεγάλη Τεσσαρακοστή: Συνάντηση Θεού και ανθρώπου».



Ομιλία του  Δημητρίου Π. Λυκούδη,  στον  Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αυλίδος, της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας, την Κυριακή 05 Μαρτίου 2017.

 ακούστε εδώ

Μη χάσετε, αυτή την Τρίτη 07 Μαρτίου, την εκπομπή ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ από την τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, στις 20:00, αφιερωμένη στο ζήτημα της "βασκανίας" (ξεματιάσματος)

Σχετική εικόνα
Μη χάσετε, αυτή την Τρίτη 07 Μαρτίου, στις 20:00, την εκπομπή μας ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, από την τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου. Καλή σας θέαση!
Δείτε εδώ το σύνολο των τηλεοπτικών εκπομπών μας στο ΘΑΡΡΙ:

"Ο Όσιος Θεοφύλακτος Επίσκοπος Νικομηδείας" (08 Μαρτίου)

Διάλογος με τους νέους [71]

Σχετική εικόνα 

 
Σε αυτή την εκπομπή συζητάμε για τα κάτωθι:
 
- Εκκλησιασμός: γιατί; κάθε πότε;
- Συγχώρηση: έως ποιο σημείο;
- Φιλανθρωπία - διακονία.

ακούστε εδώ

κατεβάστε εδώ

"Λειτουργικές κατηχήσεις" - Παιδαγωγία εν Χριστώ [27]

Τα θέματα των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών μας κατά την τρέχουσα εβδομάδα (06/03 - 12/03/2017)

Σχετική εικόνα

Σας παρουσιάζω τα θέματα των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών μας κατά την τρέχουσα εβδομάδα (06/03 - 12/03/2017). Επίσης, αύριο, πρώτα ο Θεός, θα αναρτήσουμε σε οπτικοακουστική μορφή την ομιλία με τίτλο "Μεγάλη Τεσσαρακοστή, Συνάντηση Θεού και ανθρώπου", διάρκειας 60', που έλαβε χώρα την Κυριακή 05 Μαρτίου 2017, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αυλίδος, της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας.

1. ΜΥΡΙΠΝΟΑ ΑΝΘΗ, αφιερωμένη στον Όσιο Θεοφύλακτο Νικομηδείας, διάρκειας 30',
 
2. ΑΚΑΘΑΙΡΕΤΟΙ ΠΥΡΓΟΙ, τηλεοπτική εκπομπή, διάρκειας 30',  στην τηλεόραση του ΛΥΧΝΟΥ, της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, που μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 20:00. Αυτή την εβδομάδα αφιερωμένη στον Όσιο Θεοφύλακτο Νικομηδείας (διαφορετική εκπομπή από την αντίστοιχη "Μυρίπνοα Άνθη",
 
3. ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ (ραδιόφωνο), με νεανικά θέματα και συχνά με παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων, διάρκειας 60',
 
4. ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ (71), με ερωταπαντήσεις επί νεανικών και άλλων θεμάτων, διάρκειας 60'. Σε αυτή την εκπομπή συζητάμε για τα κάτωθι:
- Εκκλησιασμός: γιατί; κάθε πότε;
- Συγχώρηση: έως ποιο σημείο;
- Φιλανθρωπία - διακονία...!
 
5. ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ (33, τηλεόραση), τηλεοπτική εκπομπή από το ΘΑΡΡΙ, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, που μεταδίδεται κάθε Τρίτη 20:00 - 21:00 και σε επανάληψη κάθε Τετάρτη 18:00 - 19:00. Αυτή την εβδομάδα αφιερωμένη στο θέμα της "βασκανίας", διάρκειας 50',
 
6. ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ (27), με παιδαγωγικά θέματα για γονείς και εκπαιδευτικούς. Αυτή την εβδομάδα αφιέρωμα στο θέμα της "Λειτουργικής Παιδαγωγικής", διάρκειας 40' (μέρος Α'),
 
7. ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ραδιοφωνική εκπομπή που μεταδίδεται ζωντανά από τον διαδικτυακό μας σταθμό "Αναλόγιο", αφιερωμένη σε θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας. Αυτή την εβδομάδα, εκτάκτως, την Τετάρτη 08/03, στις  21:00, διάρκειας 40΄, αφιερωμένη στο ζήτημα της "Λειτουργικής Αγωγής"
Δείτε εδώ το Ιστολόγιό μας ΚΗΡΥΚΑΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ με το σύνολο των εκπομπών μας:
Δείτε εδώ πότε και πού ακούγονται οι εκπομπές μας: