ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Επιστρέφουν στην Ελλάδα νέοι πτυχιούχοι που έφυγαν λόγω κρίσης στο εξωτερικό (βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για Επιστρέφουν στην Ελλάδα νέοι πτυχιούχοι που έφυγαν λόγω κρίσης στο εξωτερικό
 Το ΡΩΜΑΙΙΚΟ ΒΗΜΑ αναγνωρίζει στο εν λόγω μικρό βίντεο μία δόση της αλήθειας, σχετικά με τη μετανάστευση των νέων μας στο εξωτερικό. Πλην, όμως, δεν αποδέχεται το όλο βίντεο ως τη μοναδική αλήθεια στο παρόν ζήτημα, καθώς υπάρχουν πολλοί νέοι που παραμένουν στο εξωτερικό και διαπρέπουν. 
  Η νοσταλγία της Πατρίδας, της μητέρας Ελλάδας, μακριά από μικροκομματικές διαβουλεύσεις και διαχρονικές σκοπιμότητες, αυτή η γλυκιά νοσταλγία της ελληνικής γης ήταν και παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας, ώστε να επιστρέψει κάθε νέα και νέος που, προσωρινά, εγκατέλειψε την Πατρίδα του.

"Δεύτερη εισβολή" οι τουρκικές ενέργειες στην κυπριακή ΑΟΖ

Αποτέλεσμα εικόνας για σε εγρηγορση η λευκωσια για τις τουρκικες απειλες
 Η Τουρκία δημιουργεί "τετελεσμένα" στην κυπριακή ΑΟΖ ή, τουλάχιστον, κινείται προς τα εκεί!
  Με τις ερευνητικές ενέργειες, αρχικά, και τις απόπειρες ή μεγαλοστομίες της περί εκμεταλλεύσεως των όποιων κοιτασμάτων στην κυπριακή ΑΟΖ, η Τουρκία, για πολλοστή φορά, παραβιάζει το διεθνές δίκαιο και, στην ουσία, για δεύτερη φορά διαπράττει εισβολή, αφού ξεκάθαρα και απροκάλυπτα παραβιάζει την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας.
  Από την ώρα που το τουρκικό γεωτρύπανο επιχειρήσει ενέργειες εξόρυξης, η Τουρκία δημιουργεί "τετελεσμένο" στη θαλάσσια περιοχή. Βέβαια, πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι ενέργειες της Τουρκίας έχουν σκοπό να προκαλέσουν, απλά και μόνο, τις όποιες νατοϊκές και αμερικανικές αντιδράσεις και να "ζυγίσουν" την ποιότητα και την υφή της ελληνοκυπριακής απάντησης. 
 Παράλληλα, είναι γνωστό σε όλους πως η Τουρκία, εάν και διαθέτει το εν λόγω πλοίο γεωτρύπανο και υποστηρίζεται από νορβηγικές εταιρείες, δεν έχει και δεν διαθέτει την τεχνογνωσία για να προβεί σε εξόρυξη.
  Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου, κ. Πρόδρομος Προδρόμου, εξέφρασε την ικανοποίηση της Λευκωσίας από τις έως τώρα αντιδράσεις που έχουν προκύψει από τον διεθνή παράγοντα.

Ο Ερντογάν κατάφερε να κερδίσει τη διεξαγωγή νέων εκλογών στην Κωνσταντινούπολη

Σχετική εικόνα
 Η Ανώτατη Εκλογική Επιτροπή της Τουρκίας ζήτησε τη διεξαγωγή νέων δημοτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη, υποχωρώντας στο αίτημα του Προέδρου Ερνογάν, ο οποίος αμφισβητεί τη νομιμότητα των προηγούμενων εκλογών.
  Στον αντίποδα, η αντιπολίτευση που κέρδισε τις εκλογές κατηγορεί τον Ερντογάν ότι "δεν ξέρει να χάνει" και λειτουργεί με δικτατορικά μέσα.
  Οι νέες δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη θα διεξαχθούν στις 23 Ιουνίου.

Το Ιερό Λείψανο του Αγίου Χριστοφόρου στον Ι.Ν. Αγίας Φιλοθέης Δήμου Φιλοθέης - Ψυχικού

Σχετική εικόνα

Πανηγυρικά θα τιμηθεί η μνήμη του Αγίου Χριστοφόρου, προστάτη των οδηγών, στον Ιερό Ναό Αγίας Φιλοθέης Δήμου Φιλοθέης - Ψυχικού. Την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 στις 19:00 θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και εν συνεχεία Ιερά Αγρυπνία και την Πέμπτη 9 Μαΐου, ημέρα μνήμης του Αγίου, στις 07:00 θα τελεσθεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία και στις 18:00 Εσπερινός και Ιερά Παράκληση του Αγίου. Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα τεθεί σε προσκύνηση τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Αγίου Χριστοφόρου που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.