ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Νέα φιλανθρωπική δραστηριότητα του Συλλόγου μας "Ο Όσιος Δαβίδ ο εν Ευβοία".

Σχετική εικόνα
   Νέα φιλανθρωπική δραστηριότητα του Συλλόγου μας "Ο Όσιος Δαβίδ ο εν Ευβοία".

Νέες συνεργασίες και εκπομπές στο διαδικτυακό μας ραδιόφωνο "Αναλόγιο".

Σχετική εικόνα
    Νέες συνεργασίες και εκπομπές έρχονται στον 24ωρο διαδικτυακό ραδιοφωνικό μας σταθμό "Αναλόγιο" http://analogio.webnode.com / από αρχές Οκτωβρίου.
  Πιο συγκεκριμένα, παραμένουν οι ήδη υπάρχουσες ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ και ΚΑΤΑ ΑΙΡΕΣΕΩΝ με τον θεολόγο κ. Δημήτριο Λυκούδη. Νέες εκπομπές προστίθενται με τίτλο: α) ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ, στην οποία διαβάζονται κείμενα από τον οσιακό βίο του μακαριστού Γέροντος Ιακώβου Τσαλίκη, προηγουμένου της Ι. Μονής του Οσίου Δαβίδ εν Ευβοία. Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει η Κοινωνική Λειτουργός δίδα Αλίσια Μαστροθανάση
β) ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ, στην οποία θα παρουσιάζονται στοιχεία, ιστορικό, λαογραφία και θαύματα επί των ιερών Προσκυνημάτων της Πατρίδας μας. Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει η Γραμματέας του Συλλόγου μας "Ο Όσιος Δαβίδ ο εν Ευβοία" http://syllogososiosdavid.blogspot.gr/ δίδα Ευαγγελία Χατζηγιαννάκη.
   Ακόμη, στις εκπομπές του κ. Λυκούδη θα διαβάζονται κείμενα της συνεργάτιδος του ραδιοφωνικού μας σταθμού, δίδας Ελπίδας Τζίβα, θεολόγου.
    Ο ραδιοφωνικός σταθμός "Αναλόγιο" εκφράζει τις θερμότερες των ευχών του στους νέους συνεργάτες μας και εύχεται μια νέα διαδικτυακή ραδιοφωνική χρονιά.

Νέο άρθρο του Δημητρίου Π. Λυκούδη στην έντυπη εφημερίδα "ΤΟ ΑΡΘΡΟ" με τίτλο "Έμφυλες Ταυτότητες".



Νέο άρθρο του Δημητρίου Π. Λυκούδη στην έντυπη εφημερίδα "ΤΟ ΑΡΘΡΟ" με τίτλο "Έμφυλες Ταυτότητες", αρ. φύλ. 535, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017, σελ. 26.
Διαβάστε το άρθρο εδώ: