ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Τουρκικές πυραυλάκατοι στο Αγαθονήσι

Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνικη κανονιοφορος
   Το μεσημέρι προχώρησαν στην παραβίαση των ελληνικών χωρικών υδάτων δυο τουρκικές πυραυλάκατοι ανατολικά και βόρεια του Αγαθονησίου. Η όλη δραστηριότητα των πυραυλακάτων εντάσσεται στην εξέλιξη της τουρκικής άσκησης με την επωνυμία "Θαλασσόλυκος". Μία κανονιοφόρος και μία πυραυλάκατος του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού έφθασαν στο σημείο και ανάγκασαν τα τουρκικά πολεμικά πλοία να υποχωρήσουν.

Η πανέμορφη και φιλήσυχη Γαύδος!

Οι εθνοφύλακες των ακριτικών νησιών μας (βίντεο)

Μη χάσετε, αυτή την Τρίτη 16 Μαΐου, στις 20:00 από την τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, την εκπομπή ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, αφιερωμένη στο ζήτημα της ομοφυλοφιλίας

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ
   Μη χάσετε, αυτή την Τρίτη 16 Μαΐου 2017, στις 20:00, από την τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, την εκπομπή ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ (41), αφιερωμένη στο ζήτημα της ομοφυλοφιλίας. Η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Τετάρτη 18:00 - 19:00.  Όσοι δεν ανήκουν σε Δωδεκάνησα, Χίο, Σάμο και Ικαρία και δε μπορούν να παρακολουθήσουν από τους τηλεοπτικούς δέκτες τους, δύνανται να παρακολουθήσουν την εκπομπή μία ημέρα μετά στο κάτωθι κανάλι:: https://www.youtube.com/channel/UCxCkhgUTbNq98tLs1JHU1vg/videos

48ωρη απεργία η ΠΝΟ 16 και 17 Μαΐου

Αποτέλεσμα εικόνας για πνο
   Σε 48ωρη απεργία προχωράει η ΠΝΟ στις 16 και 17 Μαΐου. Όλα τα πλοία πανελλαδικά θα είναι δεμένα στα λιμάνια. Η απεργία ξεκινάει στις 00:01 της Τρίτης και λήγει στις 24:00 της Τετάρτης.
Δείτε εδώ τις στάσεις εργασίας των λεωφορείων (ΟΑΣΑ) τις επόμενες ημέρες:

Η Παραλαβή του Ιερού λειψάνου της Ισαποστόλου Αγίας Ελένης από τη Βενετία (βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για παραλαβη απο βενετια αγιας ελενης
Δείτε το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=wvvfER2ZwTw

Τα θέματα των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών μας κατά την τρέχουσα εβδομάδα (15 - 21/05)

Σχετική εικόνα

Σας παρουσιάζω τα θέματα των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών μας κατά την τρέχουσα εβδομάδα.΄Πρώτα ο Θεός, τις επόμενες ημέρες, θα κοινοποιήσουμε δύο νέες συνεργασίες με δύο νέους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ιερών Μητροπόλεων (Μακεδονίας και Κεντρικής Ελλάδας). Καλό μήνα να έχουμε, καλό φωτισμό!


1.ΠΥΡΓΟΙ ΑΚΑΘΑΙΡΕΤΟΙ (12), τηλεοπτική εκπομπή στην τηλεόραση ΛΥΧΝΟΣ, της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, η οποία μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 19:00. Η εκπομπή αυτής της εβδομάδας είναι αφιερωμένη στον Άγιο Νεομάρτυρα Νικόλαο εκ Μετσόβου (17/05), διάρκειας 30'.
2. ΜΥΡΙΠΝΟΑ ΑΝΘΗ (123), ραδιοφωνική εκπομπή, διάρκειας 30'. Αυτή την εβδομάδα αφιερωμένη στον Άγιο Αθανάσιο Μητροπολίτη Χριστιανουπόλεως τον θαυματουργό (17/05).
3. ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ (41), τηλεοπτική εκπομπή από την τηλεόραση ΘΑΡΡΙ, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, διάρκειας 50'. Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Τρίτη 20:00 - 21:00 και κάθε Τετάρτη 18:00 - 19:00. Αυτή την εβδομάδα αφιερωμένη στα ζήτημα της ομοφυλοφιλίας.
4. ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ (76), ραδιοφωνική εκπομπή με ερωταπαντήσεις επί νεανικών, και όχι μόνο, θεμάτων. Σε αυτή την εκπομπή συζητάμε για το "χάρισμα των δακρύων" και για τη θέση των μαρτύρων του Ιεχωβά περί "Ιεράς Παραδόσεως, διάρκειας 50'.
5. ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (12), ραδιοφωνική εκπομπή από τον 24ωρο διαδικτυακό μας σταθμό "Αναλόγιο" http://analogio.webnode.com/ διάρκειας 35'. Αυτή την εβδομάδα την Τετάρτη 17/05, στις 21:00. Σε αυτή την εκπομπή, πρώτα ο Θεός, μεταξύ άλλων, θα διαβάσουμε  αδημοσίευτο κείμενο της φίλης και συνεργάτιδος του σταθμού μας δίδας Ελπίδας Τζίβας.
6. ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ (124), ραδιοφωνική εκπομπή με εκλεκτούς προσκεκλημένους κατά διαστήματα. Συζητάμε νεανικά θέματα και θέματα Πίστεως, διάρκειας 50'. 
7. ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ (29), ραδιοφωνική εκπομπή που αναφέρεται σε εκπαιδευτικούς και γονείς, διάρκειας 40'.
8. ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ - 2  (ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ). Κάθε Τετάρτη, 21:30, από τον διαδικτυακό μας ραδιοφωνικό σταθμό "Αναλόγιο"http://analogio.webnode.com/ Στην εκπομπή αυτή, με σεμιναριακό τρόπο θα αναφερόμαστε στις πλάνες αιρετικών και θα τις αντιπροβάλουμε στην Ορθόδοξη Πίστη μας. Ξεκινάμε με σειρά εκπομπών κατά των Χιλιαστών (μαρτύρων του Ιεχωβά)-Δείτε εδώ πότε και που μπορείτε να ακούσετε τις εκπομπές μας:http://dimitrislikoudis.blogspot.gr/p/blog-page_11.html
- Επισκεφθείτε το Ιστολόγιό μας ΚΗΡΥΚΑΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ, το οποίο περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών μας: