ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Πρέσβευε Όσιε του Θεού, πρέσβευε υπέρ ημών των αναξίων.


Και μόνο η ιερά Σου μορφή! Η χάρις Σου Όσιε! Πρέσβευε υπέρ ημών των αναξίων. Μη λησμονήσεις ημάς ένεκα των αναρίθμητων πταισμάτων μας. Και μόνο η Οσία μορφή Σου Όσιε Δαβίδ! Αγαπημένε πατερούλη μας! Πρέσβευε εις τον Κύριον ημών Ιησούν Χριστόν.

Συντριβή τουρκικού πολεμικού αεροσκάφους

Αποτέλεσμα εικόνας για τουρκικο μαχητικο
Τουρκικό μαχητικό συνετρίβη, σήμερα Δευτέρα 12/12/2016, κοντά σε αεροδρόμιο στην πόλη Ντιγιάρμπαρικ της νοτιανατολικής Τουρκίας. Ο πιλότος πρόλαβε να εκτιναχθεί και είναι καλά στην υγεία του.

Ο "Βίος αβίωτος" και το "Οσμήν Ευωδίας Αγιορείτικης" στις βιτρίνες νέων βιβλιοπωλείων

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή να αποδέχεσαι την άδολη αγάπη του κόσμου και του φίλου αναγνωστικού κοινού. Είναι ο κόπος σου, ο πνευματικός σου μόχθος, πολύ δε περισσότερο, έχω την αίσθηση, είναι η αγαστή σχέση και συνοδοιπορία που διατηρείς με τον άλλον αδελφόν σου, με την ετερότητα. Και πρόκειται για μία σχέση βασισμένη στην αμοιβαία αλήθεια, στην ειλικρίνεια, στην εντιμότητα, στον αλληλοσεβασμό. Όλα αυτά τα παραπάνω, τιμή μου μεγάλη και ανεπιτήδευτη, έκαναν τα πρώτα δύο βιβλία μου "Βίος αβίωτος" και "Οσμήν ευωδίας Αγιορείτικης" να κοσμούν μεγάλες βιτρίνες βιβλιοπωλείων τόσο του κέντρου όσο και όλης της Ελλάδος. Ανακοινώνω νέες συνεργασίες με τα βιβλιοπωλεία "Πολιτεία" (υπήρχε το "Βίος αβίωτος" και τώρα υπάρχει σε εμφανές σημείο και το "Οσμήν ευωδίας Αγιορείτικης"), με το βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και με το βιβλιοπωλείο "Ναυτίλος", Χαρ. Τρικούπη, Εξάρχεια, τηλ. 210 3616204, όπου μπορείτε να βρείτε τα εν λόγω βιβλία.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ ολόθερμα στην αγάπη σας! Οφειλέτης εσαεί!
Δείτε εδώ που αλλού μπορείτε να βρείτε τα παραπάνω βιβλία:

"Διάλογος με τους νέους" [64]

(κατεβάστε εδώ)

Θέμα συζήτησης: "Σχέσεις Ιερέων και ιεροψαλτών και η εν γένει στάση των ιεροψαλτών επί του ιερού Αναλογίου"

"Ο Άγιος Σπυρίδων, Επίσκοπος Τριμυθούντος ο Θαυματουργός". [12 Δεκεμβρίου]