ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Απόψε, ζωντανά στις 21:00, συνδεόμαστε με τον 24ωρο διαδικτυακό μας ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΑΛΟΓΙΟ


   Απόψε στις 21:00, συνδεόμαστε ζωντανά με τον διαδικτυακό μας ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΑΛΟΓΙΟ, για να παρακολουθήσουμε την εκπομπή ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (13). Στη συνέχεια, 21:30, χωρίς διακοπή, η νέα ζωντανή εκπομπή μας ΚΑΤΑ ΑΙΡΕΣΕΩΝ (3), όπου αναιρούμε τις πλάνες των μαρτύρων του Ιεχωβά (Χιλιαστών). Ζωντανά στις 21:00. Συνδεθείτε εδώ: http://analogio.webnode.com/

Δεκάδες πτώματα τυμπανισμένα από το νερό βρέθηκαν να επιπλέουν στη Μεσόγειο

Αποτέλεσμα εικόνας για μεσογειος
   Τουλάχιστον 20 πτώματα ανοιχτά των λιβυκών ακτών εντοπίστηκαν να επιπλέουν στην επιφάνεια της θάλασσας. Ανάμεσα σε αυτά πολλά βρέφη. Γίνονται έρευνες για τη διάσωση 15 πλοιαρίων, καθώς υπολογίζεται ότι σε αυτά επέβαιναν περίπου 1700 ψυχές.
ΥΓ. Υπομνήματος: Ποιος θα προσευχηθεί, ποιος θα μεριμνήσει για αυτές της ψυχές;

Δύο πυρηνικά υποβρύχια, τα καλύτερα στον κόσμο, στέλνει ο Τράμπ στην κορεατική χερσόνησο

Αποτέλεσμα εικόνας για αμερικανικα υποβρυχια
   Δύο πυρηνικά υποβρύχια, τα καλύτερα στον κόσμο, στέλνει ο Αμερικανός Πρόεδρος στην κορεατική χερσόνησο. Η δύναμη ισχύος που διατηρούν, πλέον, οι ΗΠΑ στην περιοχή είναι τεράστια.

Απευθείας ζωντανή εικόνα από το λιμάνι του Πειραιά

Σχετική εικόνα
   Δείτε ζωντανά σε εικόνα όλο το 24ωρο το μεγαλύτερο λιμάνι της Χώρας, τον αγαπημένο μας Πειραιά. Ειδικά το βράδυ, ξημερώματα, με αφίξεις και αναχωρήσεις πλοίων, η εικόνα είναι μαγευτική. Μία όμορφη κίνηση από το "Θεολογικό Υπόμνημα".
(πατήστε επάνω αριστερά στην εικόνα στην Αρχική Σελίδα του Ιστολογίου)

Επεισόδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια των φοιτητικών εκλογών

Αποτέλεσμα εικόνας για θεολογικη απθ
   Ημέρα εκλογών στα Πανεπιστήμια όλης της Χώρας σήμερα και δεν έλειψαν τα επεισόδια. Ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε σε φοιτητές στο Παιδαγωγικό Τμήμα, στο κέντρο της Αθήνας και στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη. Και στις δύο περιπτώσεις επενέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και αποφύγαμε τα χειρότερα.

Νέο άρθρο του Δημητρίου Π. Λυκούδη στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"


   "Βανδαλισμοί και ευτελισμός" είναι ο τίτλος του νέου άρθρου του Δημητρίου Π. Λυκούδη στην εφημερίδα "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ", αρ. φύλ 29.541, Τετάρτη 24 Μαΐου, σελ. 12. Σήμερα σε όλα τα περίπτερα και στα σημεία διανομής έντυπου τύπου της Χώρας.

Παναγία η Παραμυθία στην Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη Ηρακλείου Κρήτης

Αποτέλεσμα εικόνας για παναγια παραμυθια

Το Σάββατο 13 Μαΐου 2017, η Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη Ηρακλείου Κρήτης υποδέχθηκε το πιστό αντίγραφο της εικόνας της Παναγίας της Παραμυθίας από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, η οποία θα παραμείνει στην Μονή.