ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

Υποβάθμιση της Τουρκικής Οικονομίας από διεθνή οικονομικά κέντρα!


     Ως "μη παραγωγική" Οικονομία για την προοπτική ξένων επενδύσεων, χαρακτήρισε διεθνές κέντρο οικονομικής αξιολόγησης την Τουρκική Οικονομία, μετά και το πραξικόπημα του Ιουλίου. Η Τουρκία εξέφρασε την άρνησή της να αποδεχτεί τέτοιες αξιολογήσεις, οι οποίες , υποστηρίζει, έχουν πολιτικό περιεχόμενο.

Ξημερώνει Κυριακή! Καλό εκκλησιασμό να έχουμε! Όλοι στις εκκλησίες αδελφοί μου!


     Ξημερώνει Κυριακή! Όλοι στις εκκλησίες αδέλφια μου! Να γεμίσουμε τους Ιερούς Ναούς! Κανείς Χριστιανός αλειτούργητος, κανείς Χριστιανός μακριά από το πραγματικό και αληθινό του σπίτι! Καλό ξημέρωμα σε όλους!Ακούμε "Αναλόγιο", το ραδιόφωνο της συντροφιάς μας!


Ακούμε "Αναλόγιο", το ραδιόφωνο της συντροφιάς μας! Πολλές ώρες ξεκούραστης μουσικής και όμορφες πνευματικές ομιλίες όλο το 24ωρο! Καλή σας ακρόαση!

162 νεκροί στο πρόσφατο ναυάγιο στην Αίγυπτο!


     162 νεκροί, μεταξύ των οποίων πολλά μικρά παιδιά, είναι ο τραγικός απολογισμός από το ναυάγιο που σημειώθηκε ανοιχτά της Αιγύπτου δύο ημέρες πριν, όταν 450 μετανάστες από την Ανατολή προσπάθησαν να μεταβούν στην Ιταλία. Για πολλούς από αυτούς το ταξίδι άλλαξε τροχιά πλέον...! Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους!