ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Το μεγαλύτερο τεμάχιο Τιμίου Ξύλου στον κόσμο


     Το μεγαλύτερο τεμάχιο Τιμίου Ξύλου στον κόσμο βρίσκεται σήμερα στην Ιερά Μονή Ξηροποτάμου του Αγίου Όρους. Είναι το πρώτο μοναστήρι που συναντά ο προσκυνητής κατευθυνόμενος από το λιμανάκι της Δάφνης προς τις Καρυές. Πρόκειται για την λειψανοθήκη υπ΄αριθμόν 289. Στην ίδια Ιερά Μονή, η Παράδοση λέγει ότι έκαμνε ως δόκιμος Μοναχός , περίπου για έξι μήνες, ο Ρήγας Βελεστινλής!

Στάση εργασίας στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου


     Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία του ΟΑΣΑ την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα, το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΑ εξήγγειλε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Μη χάσετε απόψε την εκπομπή ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ από την τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, με θέμα την "Κατήχηση" στα πλαίσια της ενορίας!


    Δωδεκάνησα, Χίος, Σάμος και Ικαρία, απόψε 20:00 - 21:00, συνδεόμαστε με την τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ και παρακολουθούμε την αγαπημένη μας εκπομπή ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ (θα μεταδοθεί και αύριο Τετάρτη, 18:00 - 19:00 σε επανάληψη). Αναφέρομαι στην Κατήχηση όπως αυτή λαμβάνει χώρα στα πλαίσια της ποιμαντικής της ενορίας. Καλή σας θέαση!

Συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε θυμίαμα και οίνο για τη Θεία Λειτουργία για τις λειτουργικές ανάγκες των αδελφών μας στην Αφρική


  
     Ο Σύλλογος συμπαράστασης αδελφών "Όσιος Δαβίδ ο εν Ευβοία" σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Χριστιανικό Όμιλο Ορθοδόξου Ιεραποστολής, συνεχίζει την προσπάθειά του να συγκεντρώσει καρβουνάκια, θυμίαμα και οίνο για τη Θεία Λειτουργία για τις ανάγκες των αδελφών μας στην Αφρική. Ως καταληκτήρια ημερομηνία συγκέντρωσης των παραπάνω ορίζεται το τέλος του Σεπτέμβρη. Παρακαλούνται όσες/όσοι δύνανται να ευαισθητοποιηθούν άμεσα. Για περισσότερες πληροφορίες παράδοσης και προσφοράς διαβάστε στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://theologikoanalogio.wordpress.com/2016/08/25/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83-2/