ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Προβολή του βιβλίου "Βίος Αβίωτος", του Δημητρίου Π. Λυκούδη, στην έντυπη εφημερίδα "Κιβωτός της Ορθοδοξίας".


"Χριστούγεννα όπως παλιά...!" Νέο άρθρο του Δημητρίου Π. Λυκούδη στην έντυπη εφημερίδα "Κιβωτός της Ορθοδοξίας" [22/12/2016].


 στην εφημερίδα "ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ"
αρ. φύλλου 043, Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016, σελ 29.

 

 Βραδυνή συνεστίαση με φαγητό διοργανώνει το διαδικτυακό ραδιόφωνο "Analogio.webnode.com"

http://analogio.webnode.com/

Το 24ωρο διαδικτυακό ραδιόφωνο "Analogio.webnode.com" http://analogio.webnode.com/ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Συμπαράστασης αδελφών "Όσιος Δαβίδ εν Ευβοία" διοργανώνει βραδυνή συνεστίαση μετά φαγητού σε κεντρικό μεζεδοπωλείο - ταβέρνα στην ευρύτερη περιοχή των Πετραλώνων. Η συνεστίαση μετά φαγητού θα λάβει χώρα δυο-τρεις ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά. Θα έχει μία ενδεικτική τιμή κατ΄άτομον, απεριόριστο φαγητό και ποτό και κυρίως, ο λόγος για τον οποίο και διοργανώνεται, θα έχουμε τη χαρά όλοι να επικοινωνήσουμε διά ζώσης. Σύντομα θα ενημερώσω για όσα σχετικά.

Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες του Συλλόγου Συμπαράστασης αδελφών "Ο Όσιος Δαβίδ ο εν Ευβοία"

Σχετική εικόνα
Έχουμε χαρά. Μόλις ταχυδρομήσαμε με "ταχυμεταφορική" οκτώ δέματα με τρόφιμα και ρουχισμό, απόδειξη της δικής σας αγάπης και προσφοράς. Τα "δέματα αγάπης" έχουν προορισμό όλη την Ελλάδα, από Μακεδονία έως Κρήτη. Σύντομα, θα λάβουν την ίδια προσφορά και άλλες οικογένειες που αναμένουν υπομονετικά. Ο δικός σας κόπος, οι δικές σας προσφορές, ο κόπος μας! Εισέτι, την Τρίτη που μας πέρασε, ο Σύλλογός μας επισκέφθηκε γνωστό Ορφανοτροφείο στην Ηλιούπολη που συνδράμουμε τακτικότατα. Μοιράσαμε δώρα στα παιδιά, τα Μέλη μας έπαιξαν με τα κορίτσια, μοιράστηκαν προσφορές, αγκαλιές, χαμόγελα! Μοιραστήκαμε "χώρο στο όνειρο". Ακόμη, πρώτα ο Θεός, ο Σύλλογός μας θα επισκεφθεί την ερχόμενη εβδομάδα έτερο γνωστό βρεφοκομείο στην περιοχή της Καλλιθέας, το οποίο και συχνά επισκεπτόμεθα, και θα προσφέρουμε τρόφιμα, κρέας, γλυκίσματα, δώρα. Συνεχίστε να προσφέρετε! Συνεχίστε να αγκαλιάζετε τον Σύλλογό μας. Άλλωστε, η παρούσα ανάρτηση έχει μοναδικό στόχο να ενημερώσει τα λοιπά Μέλη και τους Φίλους του Συλλόγου μας για όσα σχετικά ο τελευταίος δραστηριοποιείται φιλανθρωπικά και διακονικά. Να εύχεσθε! Σας ευχαριστούμε για όλα!
Καλά Χριστούγεννα σε όλους μας!

Με κτίμηση και αγάπη Χριστού,

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Συλλόγου
"Όσιος Δαβίδ ο εν Ευβοία"

Δείτε εδώ ευχές του Συλλόγου μας:
Δείτε εδώ τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας: