ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Τα Ιερά Λείψανα της Αγίας Ματρώνης της Αόμματης στον Ι.Ν. Αγίου Παύλου Νέων Σεπολίων

Σχετική εικόνα

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:30, ο Ιερός Ναός Αγίου Παύλου Νέων Σεπολίων θα υποδεχθεί τμήμα του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Ματρώνας της Αόμματης, το οποίο φυλάσσεται στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Νέας Ιωνίας. Το Ιερό Λείψανο θα παραμείνει στον Ναό μέχρι την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 στις 18:30.

Καμίνι όλη η Ελλάδα

Αποτέλεσμα εικόνας για καμινι η χωρα
   Καμίνι η Ελλάδα όλη την εβδομάδα που διανύουμε. Σύμφωνα με νέα πρόγνωση της ΕΜΥ, οι θερμοκρασίες Παρασκευή και Σάββατο, κυρίως σε Αθήνα, Σάμο και Μύκονο θα ξεπεράσουν τους 40 βαθμούς και θα αγγίξουν και τους 44!!! Αύριο η Αττική από 22-37 βαθμούς και η μέγιστη στη Μύκονο (38).

Συμφωνία της Μέι με το DUP

Αποτέλεσμα εικόνας για μει βρετανια
   Κατόρθωσε η Μέι να αποσπάσει ψήφο ανοχής από το βορειοϊρλανδικό DUP. Η βρετανή πρωθυπουργός δεσμεύθηκε για συμπληρωματικές χρηματοδοτήσεις ύψους 1,5 δισ. στερλινών προς τη Βόρεια Ιρλανδία.

Εντάσεις για την τουρκική παρουσία στο Κατάρ

Αποτέλεσμα εικόνας για καταρ
   Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Τζαβάντ Ζαρίφ κατηγόρησε το Κατάρ ότι καλλιεργεί την ένταση στην ευρύτερη περιοχή του Αραβικού Κόλπου. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η εισαγωγή ξένων στρατευμάτων και στρατιωτικών οχημάτων είναι μια στρατιωτική κλιμάκωση, την οποία δημιοὐργησε το Κατάρ».