ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Εορτασμός Ιεράς Μνήμης Οσίου Παναγή Μπασιά στον Ι.Ν. Υπαπαντής του Κυρίου Λόφου Αξιωματικών Περιστερίου

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος παναγης μπασιας

Πανηγυρικά θα εορταστεί η μνήμη του Οσίου Παναγή Μπασιά, στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου Λόφου Αξιωματικών Περιστερίου. Το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018
18:00 Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018
07:30 Όρθρος και Θεία Λειτουργία
18:00 Ιερά Παράκληση Αγίου Παναγή Μπασιά

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, θα τεθεί σε προσκύνηση τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Αγίου.

"Αγία Εμμελεία" (30/05) - Πύργοι Ακαθαίρετοι 45



Στην Αγία Εμμελεία, μητέρα του Μεγάλου Βασιλείου, είναι αφιερωμένη η 45η τηλεοπτική εκπομπή ΠΥΡΓΟΙ ΑΚΑΘΑΙΡΕΤΟΙ, του Δημητρίου Π. Λυκούδη, στην τηλεόραση του ΛΥΧΝΟΥ, της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών. Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Τετάρτη 19:00 - 1930.

"Μαγεία και Προλήψεις", ΛΥΧΝΟΣΤΑΤΗΣ 14



Στην 14η τηλεοπτική εκπομπή ΛΥΧΝΟΣΤΑΤΗΣ, στην τηλεόραση του ΛΥΧΝΟΥ, της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, ο Δημήτριος Π. Λυκούδης συνομιλεί με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης για το ζήτημα της μαγείας και των προλήψεων.

Δείτε επίσης:

"Ο πνευματικός ανάδοχος" - Νεανικές Αναζητήσεις 68.



Στον πνευματικό ανάδοχο είναι αφιερωμένη η 68η τηλεοπτική εκπομπή του Δημητρίου Π. Λυκούδη, υπό τον τίτλο ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, στην τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου. Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Τρίτη 20:00 - 21:00 και κάθε Τετάρτη σε Επανάληψη 18:00 - 19:00.

Δείτε ακόμη: 

Ιερά Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου εν όψει των προαγωγικών και πανελλαδικών εξετάσεων στον Ι.Ν. Υπαπαντής του Κυρίου Λόφου Αξιωματικών Περιστερίου

Σχετική εικόνα

Την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018, στις 21:00, θα ψαλλεί Ιερά Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου, εν όψει των προαγωγικών και πανελλαδικών εξετάσεων, στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου Λόφου Αξιωματικών Περιστερίου. Στον Ιερό Ναό φυλάσσεται η Ιερά Εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου και αειπαρθένου Μαρίας της επονομαζόμενης Διδάσκουσας.

Δείτε επίσης: