ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017

"Η Κοίμηση της Θεοτόκου" (15/08), Πύργοι Ακαθαίρετοι 22

   
Τηλεοπτική εκπομπή "Ακαθαίρετοι Πύργοι" (22) στην τηλεόραση του ΛΥΧΝΟΥ, της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, αφιερωμένη στην εορτή της Κοιμήσεως της Κυρίας Θεοτόκου

Χωρίς ενεργά μέτωπα Ανατολική Αττική και Ν. Ηλείας

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτια ανατολικη αττικη
   Υπό έλεγχο, με μερικές μικροεστίες και αυτές διαχειρίσιμες, βρίσκεται η Ανατολική Αττική και η Ηλεία αναφορικά με τις πυρκαγιές που για ημέρες έκαιγαν ό,τι συναντούσαν στο πέρασμά τους. Στα σημεία γίνονται συνεχώς ρίψεις νερού, καθώς οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας φοβούνται πιθανές αναζωπυρώσεις. 

Πνίγηκαν στην προσπάθεια να σώσουν τα παιδιά τους

Αποτέλεσμα εικόνας για πνιγηκαν οι γονεις στο ρεθυμνο
   Πρόκειται για μια τραγωδία! Πρωταγωνιστές το ζευγάρι, άνδρας και γυναίκα ηλικίας 35 ετών. Είχαν επισκεφθεί το Ρέθυμνο για διακοπές. Στην προσπάθειά τους να σώσουν τα δυο από τα τέσσερα παιδιά τους που κινδύνευαν στη θάλασσα και καλούσαν σε βοήθεια, οι δυο γονείς έσπευσαν σιμά τους. Τα παιδιά σώθηκαν, πλην όμως, οι γονείς έχασαν την πάλη με τη θάλασσα. Ψυχούλες μου. Καλό Παράδεισο να έχετε. Ουράνια παρηγοριά στα παιδιά σας!

Νέο βιβλίο του Δημητρίου Π. Λυκούδη υπό τον τίτλο "Λειτουργικά Ζητήματα", Τόμος Α'


     Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Δημητρίου Π. Λυκούδη υπό τον τίτλο "Λειτουργικά Ζητήματα", τόμος Α'. Το βιβλίο περιέχει απαντήσεις με απλό και σύντομο τρόπο (συμπεριλαμβανομένων και βιβλιογραφικών αναφορών και παραπομπών ανά απάντηση), σε διάφορα λειτουργικά, νομοκανονικά και εν γένει πνευματικά ζητήματα και θέματα. Αποτελεί ένα χρήσιμο και εύχρηστο εγχειρίδιο ορθοδόξου κατηχήσεως, καθώς μάς οδηγεί στον επανευαγγελισμό και στην ορθόδοξη γνώση/ενημέρωση. Έχει 230 σελίδες και, πέρα των μεγάλων βιβλιοπωλείων (σταδιακά), θα προμηθεύεται από τον ίδιο τον πονήσαντα (στο τηλ. 6948038461) και από τον καλό φίλο κ. Δημήτριο Σωτηρόπουλο στον κάτωθι σύνδεσμο: πατήστε εδώ  
Η τιμή του ανέρχεται σε 9 ευρώ έκαστο και από παραγγελίες άνω των 5 βιβλίων, 7 ευρώ έκαστο. Εύχεσθε, λοιπόν, καλοτάξιδο και αυτό! 
(Αυτές τις ημέρες συγγράφουμε τον δεύτερο τόμο. Ευελπιστούμε, πρώτα ο Θεός, να ακολουθήσει και τρίτος)