ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Σύρος η αρχόντισσα! (Κυκλάδες)

Αποτέλεσμα εικόνας για Συρος βραδυ

"Περί ονειρασθέντος λαϊκού, εί συγχωρείται μεταλαμβάνειν"

Σχετική εικόνα
    Εάν πρόκειται περί ονείρωξης, άνευ δηλαδή της συγκαταθέσως και συνεργασίας του ανθρώπου, η απάντηση είναι: σαφέστατα και μπορεί και, μάλιστα, επιβάλλεται να κοινωνήσει των Αχράντων Μυστηρίων, εάν, βέβαια, έχει προετοιμασθεί για αυτό. Και λέγοντας προετοιμασία, εννοούμε την Ιερά Εξομολόγηση, πρωτίστως, και κατά δεύτερον, επικουρικώς και την όποια νηστεία. Προσοχή! Φρίττει ο διάβολος όποιον προσέρχεται "κανονικώς" προς το Άγιον Ποτήριον και μεταχειρίζεται κάθε μέσο και τρόπο για να τον αποτρέψει. Εάν, λοιπόν, δεν έχουμε "ευθύνη" και συνεργασία καί εμείς στην ονείρωξη, σαφέστατα και μπορούμε απρόσκοπτα να κοινωνήσουμε των Αχράντων και Ζωοποιών Μυστηρίων. Πάντοτε όμως, κανένας κανόνας, κανένα σύγγραμμα, κανείς "διαβασμένος" δεν αντικαθιστά το πετραχήλι του πνευματικού μας. Η τελευταία κουβέντα ανήκει στον πνευματικό.

Πρβλ., Τιμοθέου Αλεξανδρείας, Διον. δ΄, Αθαν. προς Αμμούν κ.ά.

Συνεχίζεται η συγκέντρωση φαρμάκων από τον Σύλλογο συμπαράστασης αδελφών "Ο Όσιος Δαβίδ ο εν Ευβοία"

  Αποτέλεσμα εικόνας για φαρμακα
   Ο Σύλλογος Συμπαράστασης αδελφών "Όσιος Δαβίδ ο εν Ευβοία" έχει ξεκινήσει, εδώ και λίγες ημέρες, την αγαπητική συγκέντρωση φαρμάκων, οινοπνεύματος (καθαρού), βαμβακιού και αντισηπτικών γαντιών.
Για περισσὀτερα δείτε εδώ:
http://syllogososiosdavid.blogspot.gr/2017/02/blog-post.html


Μη χάσετε αύριο, Τρίτη 07/02, την εκπομπή μας ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ από την τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, αφιερωμένη στο θέμα της "Νηστείας"

Σχετική εικόνα
    Αύριο Τρίτη 07 Φεβρουαρίου 2017, 20:00 - 21:00, Δωδεκάνησα, Χίος, Σάμος και Ικαρία, συνδεόμαστε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας με την τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, για να παρακολουθήσουμε την εκπομπή ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, αφιερωμένη στο θέμα της "Νηστείας". Η εκπομπή αναμεταδίδεται κάθε Τετάρτη, 18:00 - 19:00. Καλή σας θέαση!
Δείτε εδώ το σύνολο των εκπομπών μας στην τηλεόαρση του ΘΑΡΡΙ: