ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

"Αναλόγιο", το ραδιόφωνο της συντροφιάς μας! Συντονιστείτε!

Αποτέλεσμα εικόνας για βροχερο καλντεριμι
Συντονιστείτε με το διαδικτυακό ραδιόφωνο της συντροφιάς μας! "Αναλόγιο"  http://analogio.webnode.com/ και ακολουθούν δύο ώρες ξεκούραστης και χαλαρωτικής μουσικής χωρίς διακοπές και διαφημίσεις. Καλή σας ακρόαση!

Έκπτωση 20% σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου "Όσιος Δαβίδ ο εν Ευβοία"

Σχετική εικόνα
Στην προσπάθεια της ανύστακτης μέριμνας και φιλανθρωπικής δραστηριότητας του Συλλόγου μας, κάνουμε γνωστό σε όλα τα Μέλη και τους Φίλους του Συλλόγου μας ότι δύνανται να έχουν 20% έκπτωση σε κάθε επίσκεψη στο οδοντιατρείο της κ. Ρέας Γαβρηιλίδου, Οδοντιάτρου και Χειρουργού Στόματος, στο προσωπικό της ιατρείο επί της οδού Φιλοκτήτου 84, Τ.Κ. 13122, στο  Ίλιον. Τηλέφωνα επικοινωνίας με την ιατρό είναι 210 2639835 και 697 2231285. Ο Σύλλογος Συμπαράστασης αδελφών ευχαριστεί ολόψυχα την κ. Γαβρηιλίδου για την ευγενική προσφορά της.

Συγχαρητήρια στους Έλληνες πιλότους!

Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνικα πυροσβεστικα αεροπλάνα
Ο Ισραηλινός Πρόεδρος Ρουεβέν Ριβλίν, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο κ. Προκόπη Παυλόπουλο, εξήρε τον υψηλό επαγγελματισμό και τις άριστες αεροναυτικές επιδόσεις των Ελλήνων χειριστών, στην προσπάθεια των τελευταίων να θέσουν υπό έλεγχο τις πυρκαγιές που μαίνονται στο Ισραήλ. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, στα παλικάρια μας!

Στάσεις εργασίας στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο

Αποτέλεσμα εικόνας για συρμος ηλεκτρικου
Συνεχίζονται οι στάσεις εργασίας στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο ως εξής:
- Δευτέρα 28 Νοεμβρίου: Έναρξη βάρδιας έως 10:00,
- Τετάρτη 30 Νοεμβρίου: Από 12:00 - 16:00,
- Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου: Από 21:00 - λήξη βάρδιας

Φωτογραφικό υλικό από την Πνευματική Εσπερίδα, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Θεοτόκου Αυλίδος, αφιερωμένη στον "Ιερό Χρυσόστομο"

Αναρτώ μερικές φωτογραφίες από την πνευματική εσπερίδα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Θεοτόκου Αυλίδος, με θέμα τον ¨Ἱερό Χρυσόστομο". Δεσμεύομαι για άμεση ανάρτηση με καλύτερη ποιότητα εικόνας! Θερμές ευχαριστίες στους εκλεκτούς συναδέλφους κ. Γεώργιο Ζαραβέλα και κ. Θεόδωρο Ρόκα για τις σπουδαίες εισηγήσεις τους. Εισέτι, ο διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός "Αναλόγιο" http://analogio.webnode.com/ σύντομα θα προχωρήσει στην έντυπη έκδοση των πρακτικών της εν λόγω εσπερίδας και θα παραχωρήσει αριθμό αντιτύπων τιμής ένεκεν στους εισηγητάς και δωρεάν σε όσους ενδιαφέρονται. Εύχεσθε!