ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

"Τριώδιο των ρόδων – Πεντηκοστάριο" [4].

Ο Δημήτριος Π. Λυκούδης καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή "Λυχνοστάτης της τηλεόρασης "ΛΥΧΝΟΣ", συνομιλεί με τον θεοφιλέστατο επίσκοπο Κερνίτσης κ. Χρύσανθο με θέμα:"Τριώδιο των ρόδων – Πεντηκοστάριο".

 δείτε εδώ

Νέα ραδιοφωνική εκπομπή από τον 24ωρο διαδικτυακό σταθμό "Αναλόγιο" με τίτλο "Κατά Αιρέσεων"

Αποτέλεσμα εικόνας για αμβωνας
   Νέα ραδιοφωνικό εκπομπή από τον 24ωρο διαδικτυακό μας σταθμό "Αναλόγιο" με τίτλο "Κατά Αιρέσεων". Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη 22:30, θα έχει διάρκεια μισής ώρας και θα επικεντρώνει τον αντιαιρετικό λόγο της σε θεματικές ενότητες. Πρώτη θεματική ενότητα η πλάνη των Χιλιαστών ή μαρτύρων του Ιεχωβά. Αφού πρώτα, παρουσιάσουμε τις πλάνες που πρεσβεύουν, ακολούθως, θα αντιπαραβάλουμε τα ορθόδοξα σημεία που αναιρούν όσα εκείνοι υποστηρίζουν. Η θεματική ενότητα κατά των Χιλιαστών θα συμπεριλάβει αρκετές εκπομπές. Κάθε Πέμπτη, 22:30 - 23:00 από τον διαδικτυακό μας ραδιοφωνικό σταθμό "Αναλόγιο" http://analogio.webnode.com/ με τον θεολόγο Δ. Λυκούδη. Προηγουμένως, στις 22:00, μεταδίδεται η εκπομπή "Επικαιρότητα". Καλή σας ακρόαση!
Την Πέμπτη, πρώτα ο Θεός, 11 Μαΐου, στις 22:30. Η νέα εκπομπή "Κατά Αιρέσεων".

"Ο διωγμός των Χριστιανών". Νέα δημοσίευση του Δημητρίου Π. Λυκούδη στην έντυπη εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" [08/05/2017]


στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ"
 αρ. φύλλου 2.172, Δευτέρα 08 Μαΐου 2017, σελ 04.