ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Ο διωγμός των Χριστιανών

Αποτέλεσμα εικόνας για διωγμοι χριστιανων
Ο διωγμός των Χριστιανών
Υπό Δημητρίου Π. Λυκούδη
            Οι σύγχρονοι ερευνητές μελετώντας τα στατιστικά στοιχεία των προηγούμενων ετών, όσα βέβαια δύνανται να καταγραφούν, ομιλούν για 1.023 νεκρούς Χριστιανούς το 2012, για 2.123 το 2013 και, ακολούθως, για 4.344 το 2014 σε παγκόσμια κλίμακα. Κάθε έτος ο αριθμός αυτός υπερδιπλασιάζεται και ασφαλώς, το τονίζω, αναφερόμαστε σε όσους Χριστιανούς ολοφάνερα διώκονται για την χριστιανική τους πίστη. Κάθε χρόνο αυξάνεται γεωμετρικά ο αριθμός, εάν βέβαια, καθείς προσθέσει στη χορεία αυτή όσους μαρτυρούν και διώκονται στην αφάνεια. Ένας απηνής διωγμός που ξεκίνησε πριν ακόμη τον ερχομό και γέννηση του Θεανθρώπου Κυρίου Ιησού Χριστού. Ένας διωγμός μίσους από τον διάβολο και τους υποστηρικτές του.

Όλη η αλήθεια για τα ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού τύπου Χιούι

Αποτέλεσμα εικόνας για ελικοπτερα χιουι
Ένα μικρό βίντεο με την Ιστορία και την πορεία των ελικοπτέρων Χιούι στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή, η Χώρα μας έχει 90 τέτοια ελικόπτερα, ενώ διαθέσιμα είναι περίπου 40. Κάνουν σχεδόν καθημερινές πτήσεις μεταφέροντας Ανώτατους Αξιωματικούς, κυρίως, των Ενόπλων Δυνάμεων.

Συνελήφθη ιερόσυλος στην Κατερίνη. Έκλεβε το παγκάρι

Αποτέλεσμα εικόνας για συνεληφθη ιεροσυλος
   Ιερόσυλος συνελήφθη στην Κατερίνη από αστυνομικούς την ώρα που, για πολλοστή φορά, προσπαθούσε να κλέψει το παγκάρι της Εκκλησίας. Ο ιερόσυλος, είχε κατασκευάσει ένα ειδικό εργαλείο, το οποίο το τοποθετούσε στην οπή του παγκαριού και, τρόπον τινά, μαγνήτιζε και κολλούσαν στην άκρη του τα κέρματα.

ΥΓ. Ντροπή για εκείνον, αλλά, κυρίως, ντροπή για εμάς όλους που έφθασε ο άνθρωπος σε αυτό το σημείο.

Εκρηκτικός μηχανισμός σε τράπεζα, στο κέντρο της Αθήνας

Αποτέλεσμα εικόνας για βομβα στο κεντρο της αθηνας
Τετάρτη της Διακαινησίμου, 22:38 εξερράγη αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός στο κτίτιο της τράπεζας Eurobank, στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Σανταρόζα 7, κοντά στην Ομόνοια. Οι δράστες είχαν τηλεφωνήσει μισή ώρα πριν και είχαν ενημερώσει για την επικείμενη έκρηξη. Ζημιές σημειώθηκαν στο κτίριο της Τραπέζης, καθώς και σε διπλανά καταστήματα.