ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Ευχαριστήρια επιστολή του Γενικού Νοσοκομείου Καλύμνου προς τον Σύλλογο "Ο Όσιος Δαβίδ ο εν Ευβοία"

"Ο Γάμος στην Αρχαία Ελλάδα". Νέα δημοσίευση του Δημητρίου Π. Λυκούδη στην έντυπη εφημερίδα "Κιβωτός της Ορθοδοξίας" [08/06/2017].

 
 στην εφημερίδα "ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ"
αρ. φύλλου 055, Πέμπτη 08 Ιουνίου 2017, σελ 42 - 43.
 
 
 
 

Νέο τύπο πυραύλου εκτόξευσε η Βόρεια Κορέα

Αποτέλεσμα εικόνας για νεος πυραυλος για βορεια κορεα
   Έναν νέο τύπο πυραύλου εκτόξευσε η Βόρεια Κορέα εχθές, Πέμπτη 08 Ιουνίου 2017. Πρόκειται για πύραυλο κρουζ  εδάφους - θαλάσσης.

Νεκρός 11χρονος στο Μενίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για 11χρονος μενιδι
   11χρονος μαθητής λιποθύμησε σε δημοτικό σχολείο στο Μενίδι και έπεσε στο έδαφος χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι. Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ως περιστατικό αιφνίδιας απώλειας αισθήσεων. Παρά τις προσπάθειες των ιατρών, ο μικρός εξέπνευσε. Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα για το τραύμα που έφερε το παιδί στο κεφάλι από "αδέσποτη" σφαίρα. Σήμερα, τεράστια επιχείρηση της Αστυνομίας τέθηκε σε εφαρμογή όταν άνδρες των ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ και των ΕΚΑΜ εισήλθαν σε γειτονικό καταυλισμό τσιγγάνων της περιοχής, καθώς εκτιμούν ότι η πορεία της μοιραίας σφαίρας ξεκίνησε από αυτόν τον καταυλισμό.

Πανηγυρικός Εσπερινός και υποδοχή Ιερού Λειψάνου στον Ι.Ν. Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον Χατζηκυριάκειου


Αποτέλεσμα εικόνας για αξιον εστι

Το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00 θα τελεστεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός και αρτοκλασία για την εορτή της Εικόνας της Παναγίας Άξιον Εστίν στον Ιερό Ναό Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον στο Χατζηκυριάκειο. Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, θα υποδεχθεί ο Ιερός Ναός τεμάχιο από το Ιερό Λείψανο του Οσίου Λεοντίου εκ Στεμνίτσης, το οποίο και θα παραμείνει μόνιμα στον Ναό.