ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

"Οι Έμφυλες Ταυτότητες". Ραδιοφωνική εκπομπή "Νεανικές Αναζητήσεις" (124).

"Ο Άγιος Νεομάρτυρας Αχμέτ ο Κάλφας". (03 Μαΐου)

Τα θέματα των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών μας κατά την τρέχουσα εβδομάδα (01/05 - 06/05/2017)

Σχετική εικόνα
Σας παρουσιάζω τα θέματα των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών μας κατά την τρέχουσα εβδομάδα.΄Πρώτα ο Θεός, τις επόμενες ημέρες, θα κοινοποιήσουμε δύο νέες συνεργασίες με δύο νέους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ιερών Μητροπόλεων (Μακεδονίας και Κεντρικής Ελλάδας). Καλό μήνα να έχουμε, καλό φωτισμό!


1.ΠΥΡΓΟΙ ΑΚΑΘΑΙΡΕΤΟΙ (10), τηλεοπτική εκπομπή στην τηλεόραση ΛΥΧΝΟΣ, της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, η οποία μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 19:00. Η εκπομπή αυτής της εβδομάδας είναι αφιερωμένη στον Άγιο Πέτρο, Αρχιεπίσκοπο Άργους (03/05), διάρκειας 30'.
2. ΜΥΡΙΠΝΟΑ ΑΝΘΗ (122), ραδιοφωνική εκπομπή, διάρκειας 30'. Αυτή την εβδομάδα αφιερωμένη στην Άγιο Νεομάρτυρα Αχμέτ τον Κάλφα, ο οποίος μαρτύρησε στις 03 Μαΐου 1682.
3. ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ (39), τηλεοπτική εκπομπή από την τηλεόραση ΘΑΡΡΙ, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, διάρκειας 50'. Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Τρίτη 20:00 - 21:00 και κάθε Τετάρτη 18:00 - 19:00. Αυτή την εβδομάδα αφιερωμένη στα τεχνάσματα του παμμίαρου διαβόλου (δεν αρεσκόμεθα να ομιλούμε περί διαβόλου. Πλην όμως, λέγουν οι Πατέρες, το κάμνουμε μόνον και μόνον για να "γνωρίσουμε" τις μεθοδείες του μισόκαλου.
4. ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ (75), ραδιοφωνική εκπομπή με ερωταπαντήσεις επί νεανικών, και όχι μόνο, θεμάτων. Σε αυτή την εκπομπή συζητάμε αναφορικά με τρέχοντα θέματα της καθημερινότητας.
5. ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (11), ραδιοφωνική εκπομπή από τον 24ωρο διαδικτυακό μας σταθμό "Αναλόγιο" http://analogio.webnode.com/ διάρκειας 35'. Αυτή την εβδομάδα την Πέμπτη 04/05, στις 22:00. Σε αυτή την εκπομπή, πρώτα ο Θεός, μεταξύ άλλων, θα διαβάσουμε  αδημοσίευτο κείμενο της φίλης και συνεργάτιδος του σταθμού μας δίδας Ελπίδας Τζίβας.
6. ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ (124), ραδιοφωνική εκπομπή με εκλεκτούς προσκεκλημένους κατά διαστήματα. Συζητάμε νεανικά θέματα και θέματα Πίστεως, διάρκειας 50'. Αυτή την εβδομάδα αφιερωμένη στις Ἐμφυλες Ταυτότητες.
7. ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ (29), ραδιοφωνική εκπομπή που αναφέρεται σε εκπαιδευτικούς και γονείς, διάρκειας 40'.
8. ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟ (127 Α'), τηλεοπτική εκπομπή από την τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου. Συζητούμε με τον Παν/το Αρχιμ. Νεκτάριο Πόκκια θέματα της Ορθοδόξου Πνευματικότητας, διάρκειας 80'.
9. ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ - 1  (ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ). Κάθε Πέμπτη, 22:30, από τον διαδικτυακό μας ραδιοφωνικό σταθμό "Αναλόγιο" http://analogio.webnode.com/ Στην εκπομπή αυτή, με σεμιναριακό τρόπο θα αναφερόμαστε στις πλάνες αιρετικών και θα τις αντιπροβάλουμε στην Ορθόδοξη Πίστη μας. Ξεκινάμε με σειρά εκπομπών κατά των Χιλιαστών (μαρτύρων του Ιεχωβά)-Δείτε εδώ πότε και που μπορείτε να ακούσετε τις εκπομπές μας:http://dimitrislikoudis.blogspot.gr/p/blog-page_11.html
- Επισκεφθείτε το Ιστολόγιό μας ΚΗΡΥΚΑΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ, το οποίο περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών μας: