ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Και όταν χάσεις τα βήματά σου, και όμως, και τότε είναι εκεί και σε περιμένει...!


     Και αν έχασες τον προσανατολισμό και βηματισμό σου, και αν χάσαμε από κοινού το μονοπάτι μας, σε παρακαλώ, θυμήσου αδελφέ μου: Όσα και αν επράξαμε, όσο και αν απομακρυνθήκαμε, θυμήσου ότι δεν υπάρχει αμαρτία που να μην πνίγεται στην απύθμενη αγάπη του Πατέρα μας! Θυμήσου πως ό,τι και αν πράξαμε, όσο και αν κυλιστήκαμε μακριά Του! Είναι εκεί και μας περιμένει! Είναι εκεί και αναμένει την επιστροφή σου. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν. Είναι Πατέρας, Φιλάνθρωπος Πατέρας ο Θεός μας!

Υπερπτήση τουρκικών F-16 πάνω από τη νησίδα Ανθρωποφάγοι


     Στις 14:33, σήμερα Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου (αυτό βέβαια γίνεται καθημερινά σχεδόν), τέσσερα τουρκικά μαχητικά μπήκαν στο FIR Αθηνών, ασφαλώς, χωρίς να έχουν ζητήσει άδεια πτήσης και εισόδου, μεταξύ Χίου και Λέσβου. Μετά από 32 λεπτά "βόλτας" στον ελληνικό εναέριο χώρο και αφού πέταξαν μόλις 10.000 πόδια πάνω από τη νησίδα Ανθρωποφάγοι, τα τουρκικά αποχώρησαν, αφού προηγουμένως αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά. Έτσι, χτίστε τους τεμένη μετά και καμαρώστε τους , εντός ολίγου και στην Ακρόπολη!!!

Έναν εκ των τριών μηνών θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ


     Ένα μήνα δεδουλευμένων θα λάβουν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, όπως ανακοίνωσε το ΥΠΟΜΕΔΙ. Πιο συγκεκριμένα, 2.000.000 εκ. ευρώ θα κατατεθούν από το Υπουργείο Παιδείας, 1.000.000 εκ ευρώ από το υπουργείο Κοινωνικής Ασφάλισης και έπεται συνέχεια της διαβούλευσης για τα περαιτέρω...!

Εντάλματα σύλληψης για υπόπτους υποστηρικτές του Γκιουλέν στην Τουρκία


     Συνεχίζεται η προσπάθεια εκκαθάρισης στο εσωτερικό της Τουρκίας μετά το πραξικόπημα του Ιουλίου. Εξεδώθησαν 121 εντάλματα σύλληψης πιθανών υποστηρικτών του Γκιουλέν, εκ των οποίων, 77 εξ αυτών των προσώπων βρίσκονται στο εξωτερικό. Μέχρι σήμερα, περίπου 100.000 έχουν καρατομηθεί από τους χώρους της Παιδείας, της Δημόσιας Διοίκησης και του Στρατού.

Μη χάσετε σήμερα Τρίτη, 27/09, την εκπομπή ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ από την τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, αφιερωμένη στην "Αγωγή των τέκνων". Καλή σας θέαση!


    
Απόψε, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, 20:00 - 21:00,  Δωδεκάνησα, Χίος, Σάμος και Ικαρία, συνδεόμαστε με την τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ και παρακολουθούμε την αγαπημένη μας εκπομπή ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ , αφιερωμένη στην "Αγωγή των τέκνων". Η εκπομπή αναμεταδίδεται κάθε Τετάρτη 18:00 - 19:00. Καλή σας θέαση!