ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

"Η καταστροφή της Σμύρνης". Ομιλία του Δημητρίου Π. Λυκούδη στον Χώρο Πολιτισμού Δρύοπες στα Νέα Στύρα Ευοίας, στις 17 Αυγούστου 2016.



    Την Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016, στις 21:00μμ έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο ΔΡΥΟΠΕΣ στα Νέα Στύρα της Εύβοιας μια άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα «Μικρασιατική Καταστροφή».Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Θεολόγος, Φιλόλογος, υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, κύριος Δημήτριος Λυκούδης.
    Ο κύριος Λυκούδης ανέπτυξε με πολύ ενδιαφέροντα και διαφωτιστικό τρόπο το θέμα έτσι ώστε όλοι οι παρευρισκόμενοι να κατανοήσουν απόλυτα, γεγονότα, πρόσωπα, ημερομηνίες και από την ομιλία αυτή να φύγουν όλοι ωφελημένοι. Μετά το πέρας της ομιλίας αναπτύχθηκε μεταξύ του κυρίου Λυκούδη και των παρευρισκόμενων ένας εποικοδομητικός διάλογος.
    Ο κύριος Λυκούδης διέθεσε το 50% των εσόδων από την πώληση αυτής της βραδιάς του νέου του βιβλίου με τίτλο «ΟΣΜΗΝ ΕΥΩΔΙΑΣ ΑΓΙΟΡΙΤΙΚΗΣ» που υπήρχε προς διάθεση στον χώρο, στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νέων Στύρων. Ο κόσμος που παρακολούθησε την ομιλία ήταν πολύς μιας και η αίθουσα των ΔΡΥΟΠΩΝ ήταν γεμάτη και υπήρχε και αρκετός κόσμος που παρακολούθησε από έξω.
   Τον κύριο Λυκούδη προλόγισε η κυρία Δέσποινα Σουμελίδου, Πολιτικός Μηχανικός και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νέων Στύρων. Την βραδιά έκλεισε ο κύριος Βασίλης Λεοντιάδης ο οποίος ευχαρίστησε τον κύριο Λυκούδη για την ομιλία του, προέτρεψε τον κόσμο να προμηθευτεί το βιβλίο του κυρίου Λυκούδη έτσι ώστε να ενισχυθεί και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νέων Στύρων και ευχαρίστησε και τον κόσμο για την παρουσία του στην ομιλία.
  

Φωτογραφικό υλικό από την ομιλία του Δημητρίου Π. Λυκούδη στον Χώρο Πολιτισμού Δρύοπες στα Νέα Στύρα Ευοίας, στις 17 Αυγούστου 2016 με θέμα: "Η καταστροφή της Σμύρνης".