ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Ένταση στο hot spot στη Μαλακάσα

Αποτέλεσμα εικόνας για χοτ ποστ μαλακασας
    Ένταση επικράτησε σήμερα, Πέμπτη 01 Δεκεμβρίου 2016, στο hot spot στη Μαλακάσα. Πρόσφυγες ξεκίνησαν απο εχθές διαμαρτυρίες και απειλούσαν να κάψουν τις σκηνές τους, καθώς δεν αντέχουν το κρύο που επικρατεί. Κυρίως, ως υποστηρίζουν, αγωνίζονται για τις δεκάδες παιδιά που έχουν μαζί τους και παραμένουν απροστάτευτα από το ψύχος. Η αστυνομία, στην προσπάθειά της να καθησυχάσει τις εντάσεις, υποσχέθηκε ότι σε μία εβδομάδα θα φθάσουν και θα δοθούν τα πρώτα κοντέινερς.

Έκρηξη στο Everest στην πλατεία Βικτωρίας

Αποτέλεσμα εικόνας για εβερεστ βικτωριας
    Βασιλική Παραστρατίδου! Το όνομα της νεκρής κοπέλας μετά την έκρηξη στο κατάστημα Everest της πλατείας Βικτωρίας. Σήμερα , Πέμπτη 01 Δεκεμβρίου, λίγο μετά τις 09:30, μία δυνατή έκρηξη ήταν ικανή να οδηγήσει στην πλήρη καταστροφή του καταστήματος και, κυρίως, στο θάνατο την αδικοχαμένη Βασιλική Παραστρατίδου. Η φωτιά από την έκρηξη που εκδηλώθηκε στο υπόγειο, μέσα σε λίγη ώρα, κατέστρεψε τα πάντα. Η Βασιλική ήταν επί 15 χρόνια εργαζόμενη στο εν λόγω κατάστημα και μάλιστα υπήρξε υπόδειγμα εργατικότητος, συζύγου και μητέρας. Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι αναρρώνουν εκτός κινδύνου στα νοσοκομεία πλησίον της περιοχής. Καλό Παράδεισο Βασιλική. Κύριος ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή σου.

Διοργάνωση και δημιουργία εθελοντικής αιμοδοσίας και Τράπεζας Αίματος από τον Σύλλογο "Όσιος Δαβίδ"

Αποτέλεσμα εικόνας για αιμοδοσία
    Ο Σύλλογος Συμπαράστασης αδελφών "Οσιος Δαβίδ ο εν Ευβοία", στα πλαίσια της φιλανθρωπικής μέριμνάς του, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία και δημιουργία "Τράπεζας Αίματος" στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγλαΐας  Κυριακού", στο παλαιό κτίριο, επί των οδών Θηβών και Λεβαδείας, στους Αμπελόκηπους. Η αιμοδοσία λαμβάνει χώρα στον πρώτο όροφο του Νοσοκομείου και κάθε ενδιαφερόμενος καλείται να ζητήσει από το θυρωρείο, από τον εξωτερικό φύλακα να τον καθοδηγήσει, λέγοντας μόνο ότι βαδίζει προς την "Αιμοδοσία" και αφού φθάσει για αιμοδοσία, να λέγει ότι έρχεται για τον Σύλλογο "Όσιος Δαβίδ". Παρακαλώ ιδιαιτέρως, κάθε Μέλος και Φίλο του Συλλόγου μας, να επικοινωνήσει μαζί μου,  στο τηλ. 6948038461, λίγο πριν ή μετά την αιμοδοσία προκειμένου να έχουμε μία εικόνα της προσέλευσης και της ποσότητας που θα συγκεντρώσουμε. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να προσέρχεται στο Νοσοκομείο από 20 Δεκεμβρίου 2016 έως 10 Ιανουαρίου 2017, από 09:00 π.μ. έως 14:30 μ.μ., εκτός από Σαββατοκύριακα και επίσημες αργίες. Αν πάλι, για οιονδήποτε λόγο δεν εξυπηρετεί η ώρα προσέλευσης, παρακαλώ πολύ την αγάπη σας, να επικοινωνήσει μαζί μου για να βρούμε λύση στο ζήτημα. Από την "Τράπεζα Αίματος" που ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε, πρώτα ο Θεός, εάν κάποιο Μέλος ή φίλος του Συλλόγου μας χρειασθεί ποσότητα αίματος, ναι, τότε θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε από αυτή που θα συγκεντρώσουμε και θα συνεχίσουμε να συγκεντρώνουμε στο μέλλον. Πρωτίστως, όμως, παρακαλώ την αγάπη σας, πρωτίστως να συγκεντρώσουμε αίμα για τους συνανθρώπους μας. Εορτές έρχονται. Σας παρακαλώ καί προσωπικά και ως Σύλλογος. Για τα αδέλφια μας, για τα μικρά παιδιά μας. Σας παρακαλώ θερμότατα!

Με τιμή,
Το ΔΣ του Συλλόγου "Όσιος Δαβίδ ο εν Ευβοία"