ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

"Ο Γάμος στην Αρχαία Ελλάδα". Νέο άρθρο του Δημητρίου Π. Λυκούδη στην έντυπη εφημερίδα "Η Ροδιακή" (20/04/2017).

\
 
στην εφημερίδα "Η ΡΟΔΙΑΚΗ"
 αρ. φύλλου 21.569, Πέμπτη 20 Απριλίου 2017, σελ 19. 
 


Απεβίωσε 66χρονος εν πλω προς Πειραιά

Αποτέλεσμα εικόνας για ελυρος
   Μόλις λίγο πριν είχε αποπλεύσει το πλοίο "Έλυρος" από το λιμάνι της Σούδας προς τον Πειραιά. Βράδυ Πέμπτης, εχθές και ο άτυχος 66χρονος επιβάτης, ενώ βρισκόταν στο εστιατόριο, έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως ενημερώθηκε ο πλοίαρχος του πλοίου με αποτέλεσμα το πλοίο αμέσως να γυρίσω και πάλι στη Σούδα, απ᾿ όπου ξεκίνησε. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε από το λιμάνι τον άνδρα ο οποίος είχε ξεψυχήσει. Καλό Παράδεισο αδελφέ μου. Χριοστός Ανέστη!

Με λαμπρότητα τελέστηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καμινίων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζωοδοχος Πηγη
   Με λαμπρότητα τελέστηκε σήμερα το πρωί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καμινίων, ιερουργούντος του Σεβασμ. Μητροπολίτου Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ και των Ιερέων του εν λόγω Ιερού Ναού. Οι εορταστικές εκδηλώσεις ολοκληρώνονται σήμερα το απόγευμα με τον μεθέορτο Εσπερινό στις 18:30 και τη Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Ζωοδόχου Πηγής υπό των ύμνων της Φιλαρμονικής του Δήμου Πειραιά. Μετά τη Λιτάνευση, θα ακολουθήσει Ιερά Παράκληση στην Κυρία Θεοτόκο. Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά σε όλους!

Εκτελέστηκε θανατοποινίτης στο Αρκάνσας μετά από 12 χρόνια

Αποτέλεσμα εικόνας για εκτελεση θανατοποινητη στο ΑΡκάνσας
   Ο πρώτος θανατοποινίτης εκτελέστηκε στο Αρκάνσας των ΗΠΑ μετά από 12 χρόνια. Ο Λέντελ ΛΙ, 51 χρόνων είχε περάσει περισσότερο από είκοσι χρόνια στις φυλακές, ενώ επέμενε στην αθωότητά του όλα αυτά τα χρόνια.

ΥΓ. Ποιος αποφασίζει για τις ψυχές των ανθρώπων ανόητοι; Είτε έπραξε είτε όχι οποιοδήποτε αδίκημα, ποιος αφαιρεί το "δικαίωμα" και δυνατότητα της μετανοίας; Καλό Παράδεισο άνθρωπε!

30χρονος παρενοχλούσε την κόρη του Ομπάμα

Αποτέλεσμα εικόνας για μαλία ομπάμα
   Ένας 30χρονος κατηγορείται ότι παρενοχλούσε την κόρη του Ομπάμα, Μαλία. Και τι έκανε ο ταλαίπωρος και παρενοχλούσε δήθεν; Εισέβαλε στο γραφείο που εργαζόταν η κοπέλα και ανάρτησε μία πινακίδα στπ παράθυρο που έγραφε: "Θέλω να σε παντρευτώ". Και αντί να τον τιμήσουν σε μία περίοδο που μπερδεύονται αρσενικοί με αρσενικούς και θηλυκά με θηλυκά, αντί λέγω να τον τιμήσουν...πρόκειται να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση...!

ΥΓ. Βρε αφήστε τον ελεύθερο! Χάθηκε το φλερτ, το όμορφο εννοείται φλερτ και γεμίσαμε από φούστες- μπλούζες γύρω μας...!

Ψυχρό κύμα από τον Βορρά θα πλήξει την Ελλάδα τα επόμενα 24ωρα

Σχετική εικόνα
   Ψυχρό κύμα από τον Βορρά θα πλήξει την Ελλάδα τα επόμενα 24ωρα. Πιο συγκεκριμένα, θα σημειώθεί αισθητή πτώση της θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς, κυρίως το Σάββατο, φαινόμενα τα οποία σταδιακά θα γίνονται αντιληπτά από την Παρασκευή. Βροχές θα σημειωθούν σε Ήπειρο, Δυτική Μακεδομία και τα νησιά του Αιγαίου. Την Παρασκευή η θερμοκρασία θα πέσει 4-6 βαθμούς. Πρώτα ο Θεός, από Κυριακή και κυρίως Δευτέρα οι θερμοκρασίες θα επανέλθουν σε κανονικές τιμές για την εποχή.  Μποφώρ την Παρασκευή και το Σάββατο όχι περισσότερο από 6.