ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των κ.κ. Βαρθολομαίου και κ. Γαβρόγλου στο Φανάρι

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ
   Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018 έλαβε χώρα η συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου με τον Υπουργό Παιδείας της Ελλάδας, κ. Γαβρόγλου, στο Φανάρι. Η συνάντηση των δυο ανδρών πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία της Ελληνικής Κυβερνήσεως προκειμένου ο κ. Γαβρόγλου να ενημερώσει τον Οικουμενικό Πατριάρχη για το περιεχόμενο της προ-συμφωνίας μεταξύ Ελλαδικής Εκκλησίας και Πολιτείας. Παρόντες στην ως άνω συζήτηση ήταν και αρχιερείς του Οικουμενικού Θρόνου.

Μη χάσετε, απόψε, Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018, στις 20:00, την εκπομπή ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ από την τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ

Σχετική εικόνα

Απόψε, Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018, στις 20:00, Ρόδος, Αστυπάλαια, Κάλυμνος, Τήλος, Καστελόριζο, Κως, Πάτμος, Κάρπαθος, Κάσος, Λέρος, Νίσυρος, Σύμη, Χίος, Σάμος και Ικαρία, συνδεόμαστε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ για να παρακολουθήσουμε την εκπομπή που αγαπήσατε, ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ (Δ' κατά σειρά εκπομπή) αφιερωμένη σε ερωτήματα των νέων. Καλή σας θέαση!
Δείτε ΕΔΩ το σύνολο των εκπομπών μας στην τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ: 

Νέα ομιλία του Δημητρίου Π. Λυκούδη την Κυριακή 02/12/2018, στην ΠΧΟΟΙ, στην Κυψέλη

Σχετική εικόνα
   Ο Δημήτριος Π. Λυκούδης, προσκεκλημένος του Συλλόγου, θα ομιλήσει την Κυριακή 02 Δεκεμβρίου 2018, στην αίθουσα του Πανελληνίου Χριστιανικού Ομίλου Ορθοδόξου Ιεραποστολής, στην Κυψέλη, στις 10:30 π.μ. (Τρυγόνος 3), με θέμα: « Η πνευματική τύφλωση και η εδραίωση της πίστης ». Με το καλό!