ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Νέο άρθρο του Δημητρίου Π. Λυκούδη στην έντυπη εφημερίδα "Κιβωτός της Ορθοδοξίας"

"ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ", 
στην εφημερίδα "ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ" 
αρ. φύλλου 010, Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015, σελ 27.

Πρόγραμμα Προσκυνηματικής εκδρομής του Συλλόγου "Ο Όσιος Δαβίδ ο εν Ευβοία", το Σάββατο 03 Οκτωβρίου 2015, σε Όσιο Πατάπιο στο Λουτράκι Κορινθίας καί στην Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού.


Το Σάββατο 03 Οκτωβρίου 2015,  πρώτα ο Θεός, θα αναχωρήσουμε 08:00 από το Δημοτικό θέατρο στο κέντρο του Πειραια. Δεύτερη στάση, 08:10 στο  εμπορικό κατἀστημα " Factory Outlet" επί της Πειραιώς [Ν. Φάληρο 76], όπου οι προσκυνητές μπορούν να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους με ασφάλεια. Το κατάστημα αυτό απέχει 10 λεπτά από το σταθμό Ν. Φάληρο του ηλεκτρικού. Ακολούθως, τρίτη στάση θα κάνουμε στο κέντρο της Αθἠνας, στις 08:30, στη στάση "Βικτώρια" του ηλεκτρικού σταθμού. Καθ΄οδόν θα σταματήσουμε στο Λουτράκι,  όπου ο Σύλλογος θα μάς παραθέσει σύντομο πρωϊνό που ετοίμασε για εμάς. Ακολούθως, θα συνεχίσουμε και θα φθάσουμε στο προσκύνημα του Οσίου Παταπίου, οπου θα  προσκυνήσουμε και θα διαβάσουμε παράκληση στον Όσιο. Φεύγοντας από εκει, θα συνεχίσουμε με προορισμό την Ιερά Μονή Αγίου Προφήτου Ηλιού, όπου θα προσκυνήσουμε ιερά λείψανα της Μονής. Μετά το πέρας του προσκυνήματος, θα κατευθυνθούμε σε κοντική ταβέρνα στο Λουτράκι, όπου θα γευματίσουμε. Αναχώρηση από Λουτράκι γύρω στις 18:00 μ.μ. και άφιξη σε Αθήνα περίπου 19:00. Συμβολική συμμετοχή στο προσκύνημα 7€ [και καθένας το γεύμα του]. Με σεβασμό στις φίλες και φίλους του Συλλόγου μας, παρακαλώ για την έγκαιρη προσέλευσή σας στα σημεία - τόπους αφετηρίας[σε περίπτωση που προκύψει κάτι να τηλεφωνήσετε στο τηλ του Συλλόγου, 6945826834]. Αν πάλι, οποιοσδήποτε έχει δυσκολια προσέλευσης, ας τηλ. στο τηλέφωνο που ανέφερα για να τη διευθετήσουμε. Καλό προσκύνημα να κάμνουμε!

"Ο ΄Οσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης" (Ομιλία του Δημητρίου Π. Λυκούδη στον Ρ/Σ της Εκκλησίας της Ελλάδος).

 


Ο Δημήτριος Π. Λυκούδης, την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015, 18:05 - 18:35, στην εκπομπή "Απόγευμα στον 89,5 FM" του ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος, συνομιλεί με τον δημοσιογράφο κ. Αντώνιο Γιαννακόπουλο με θέμα: "Ο ΄Οσιος  Ιωάννης ο Κουκουζέλης".