ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Νέα εκπομπή του Δημητρίου Π. Λυκούδη στην τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΑΡΡΙ
  18 Μαΐου 2016 ήταν που γράψαμε την πρώτη τηλεοπτική εκπομπή ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ στην τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ. Από τότε πέρασαν, σχεδόν, τρία χρόνια, και καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια μικρή ταινιοθήκη με τις εκπομπές ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, που σήμερα αριθμούν 82 μονόωρες εκπομπές.
  Σήμερα, όμως, με την πνευματική αγάπη και ευλογία του διευθυντού του σταθμού και Καθηγουμένου της Ι. Μονής Αρχαγγέλου Μιχαήλ (ΘΑΡΡΙ) π. Νεκταρίου Πόκκια, ξεκινάμε και μια δεύτερη τηλεοπτική εκπομπή. 
 Πρόκειται για απαντήσεις σε ερωτήματα τηλεθεατών, τα οποία θα μπορούν οι τηλεθεατές να καταθέτουν με ένα απλό τηλεφώνημα στο τηλέφωνο του τηλεοπτικού σταθμού. Αυτά θα συγκεντρώνονται και, ακολούθως, η ελαχιστότητά μου, πάντοτε με αγιογραφικό και αγιοπατερικό λόγο, όσα, βέβαια, απ᾿ αυτά μπορούν ν᾿απαντηθούν, θα τα συζητούμε και θα τα σχολιάζουμε. 
  Η πρώτη εκπομπή με ερωταπαντήσεις θα μεταδοθεί την ερχόμενη Κυριακή της Τυρινής. Την ώρα θα την κοινοποιήσω λίαν συντόμως σε όλους.
  Όλα τα Δωδεκάνησα, Χίος, Σάμος και Ικαρία βλέπουμε ΘΑΡΡΙ από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Οι υπόλοιποι βλέπουμε το κανάλι του σταθμού στο You Tube, ΕΔΩ!
  Η εκπομπή ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ θα συνεχίσει να προβάλλεται κανονικά κάθε Τρίτη 20:00-21:00 και κάθε Τετάρτη 18:00-19:00 σε Επανάληψη.

Νέα δημοσίευση του Δημητρίου Π. Λυκούδη στην έντυπη εφημερίδα ΑΧΑΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ


Νέα δημοσίευση του Δημητρίου Π. Λυκούδη στην έντυπη εφημερίδα ΑΧΑΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ. Το άρθρο φέρει τον τίτλο «Θεολογία και υστεροφημία της καλοζωίας», ΑΧΑΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, αρ. φύλ. 552, Σάββατο 02-Κυριακή 03 Μαρτίου 2019, σελ. 6.

Φωτογραφικό υλικό από την προσκυνηματική εκδρομή του Συλλόγου μας σε Ι. Μονές, στο Κορωπί, την Κυριακή 03/03/2019.

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019, η αποστολή φαρμάκων στο Περιφερειακό Ιατρείο της Αστυπάλαιας Δωδεκανήσων