ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

"Οι Νέοι ρωτούν" (Εκπομπή Ε') - Νεανικές Αναζητήσεις 75



Σε ερωτήματα των νέων είναι αφιερωμένη η Ε' κατά σειρά εκπομπή ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, στην τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου. Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Τρίτη 20:00 - 21:00 και κάθε Τετάρτη 18:00 - 19:00 σε επανάληψη, σε όλα τα Δωδεκάνησα. Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει ο κ. Δημήτριος Λυκούδης.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Θρήνος στην κηδεία της νεαρής φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη

kideia

   Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018, λίγο μετά τις 11:00 π.μ. ξεκίνησε να ψάλλεται η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, στο Διδυμότειχο. Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί της άτυχης Ελένης ήταν εκεί για να προσευχηθούν για την ανάπαυση της ψυχής της. Τα ερωτήματα πολλά, αναπάντητα, αψυχολόγητα, ανέκφραστα! 
   Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η άτυχη φοιτήτρια ήταν ακόμη ζωντανή όταν οι δράστες και δολοφόνοι την πέταξαν από ύψος στη θάλασσα. 
  Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, κ. Φερεντίνος, άσκησε ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς επίσης και για βιασμό σε δυο κατηγορουμένους, έναν 19χρονο Αλβανό και ένα 21χρονο Ροδίτη. Ο τελευταίος αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμιξή του στο έγκλημα.